Afgelopen maandag gingen Denzel en ik weer voor controle naar het ziekenhuis. dit weekend was Denzel echt totaal niet top maar ja dat voelt hij zich al weken niet. Wel viel op dat hij sinds donderdag al meer dorst kreeg en vaak moest plassen. Zondagavond was het toch wel zo erg dat ik de arts had gemaild om haar alvast op de hoogte te stellen over hoe het met Denz ging. 

Na het bloedprikken maandag en de hartecho (die goed bleek te zijn) kwam de arts binnen met een bericht waar we ons niet op hadden voorbereid. Denzel zijn suikergehalte bleek veeeeel te hoog te zijn. pppffff natuurlijk verklaarde dat de ontzettend grote dorst en vaak moeten plassen en zich totaal niet lekker voelen. Gewoon er nooit over nagedacht dat dat er ook nog bij zou kunnen komen. Heeft Denz dan nog niet genoeg !!

Denzel moest opgenomen worden omdat zijn suiker gehalte naar beneden moest. 

Het is nu woensdag en we zijn nog steeds in het ziekenhuis en voorlopig ligt Denz er ook nog wel. 

De hoop was dat door maandag te beginnen met insuline te spuiten het suikergehalte naar beneden zou gaan. De hoop was ook dat als het snel zou zakken het een tijdelijke suikerziekte zou zijn door alle medicatie. Helaas begint het er al meer erop te lijken dat Denzel toch diabetes type 1 erbij heeft gekregen. Zijn suikerwaardes zijn nog totaal niet stabiel en zijn ook nog best hoog. Op dit moment lopen er een aantal onderzoeken naar de oorzaak. Er wordt vanuit alle oogpunten naar gekeken.

Wat een dapper mannetje om dit allemaal te ondergaan en dan ook nog zo lief en vriendelijk te blijven naar iedereen. 

En ook zo dapper dat hij vanaf de eerste keer spuiten het zelf doet!!!!  

Elke dag krijgen we bezoek van de diabetes verpleegkundige en de arts om de schema's weer bij te werken en zolang er nog geen duidelijkheid is en de suikerwaardes niet stabiel zijn moet Denz in het ziekenhuis blijven.