Na de transfusies en lange dag vrijdag was de energie compleet op op zaterdag, zondag en maandag. Gisteren begon de energie weer terug te komen gelukkig. Fijn om Denz zo weer te zien. Vandaag moesten we op controle naar het WKZ. Er was energie te zien bij Denz. Dus de mannen waren gezellig baldadig en hadden hun grapjesjas aan!!!Tussen het bloedprikken en de arts hebben we even buiten genoten van het zonnetje. Niet heel erg lang want Denz was niet ingesmeerd en met de medicatie die hij heeft mag hij niet in de zon zonder bescherming. Maar die paar zonnestralen deden wel even goed.

20150415_095917.jpg (Let ff op de gel in z'n (donkerbruine !! al langer wordende haren) YEAHHHH !!!)

Daarna nog even beneden gezeten en toen op naar de 1e verdieping waar de arts altijd zit.

Het werd duidelijk waarom Denz zoveel meer energie had en niet meer zo kouwelijk was want zijn HB bleek een normale waarde te hebben !!! HOERA wat een mooi lichtpuntje..... Helaas bleken de trombo's (stollingscellen) wel weer gezakt maar de hoop blijft dat ook deze waarde aankomende weken zal gaan stijgen uit zichzelf. Vandaag is er ook weer bloed afgenomen om te kijken naar de hoeveelheid donorcellen en Denz zijn cellen. Dus met het mooie lichtpuntje wat we hebben qua hoger HB blijft de spanning groot wat de cellen gaan doen.

KOP OP DONORCELLEN BLIJF VECHTEN....!!!!

-------

Bij thuiskomst hebben we even lekker gegeten en toen kwamen we op het idee om nieuwe schoenen te gaan uitzoeken voor Denz want sinds zijn opname in september vorig jaar droeg hij eigenlijk merendeel zijn sloffen. Maar nu we weer willen gaan beginnen met conditie opbouwen (daaglijks rondje om het blok) zijn nieuwe schoenen absoluut geen overbodige luxe. Dus zo gezegd zo gedaan !!! Op naar winkelcentrum Middenwaard ..... Nou geslaagd zijn we hoor voor meneertje Koekepeertje !! Nieuwe schoenen (waar hij zo blij mee is dat ze nu zelfs op zijn kamer moeten staan terwijl hij slaapt) en wat nieuwe kleding!!! Want ja .... even wat anders om je lijfje dan alleen maar jogging broeken enzo laten je ook wat fijner voelen......Denz vond het wel erg lastig om zichzelf in de spiegel te bekijken want hij is behoorlijk aangekomen door de prednison. Des te belangrijker om hem leuk aan te kleden. Want hoe vaak we ook zeggen dat de kilo's er echt wel weer afgaan hij blijft het verdrietig vinden.

 

Maar goed hij ligt nu uitgeput maar heel erg blij in z'n bedje lekker te slapen...... met z'n nieuwe schoenen dicht bij hem in de buurt :)).....

We hopen dat de energie zo op peil blijft en dat Denz daardoor ook weer mag gaan genieten van de fijne dingen om hem heen. Want deze positiviteit kan hij heel goed gebruiken!!!

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb