6 nov

 

Afgelopen dagen waren drukke maar wel goeie dagen ! Denz doet het echt super met zijn medicijnen innemen. Hij wil natuurlijk geen sonde meer. Dus de pillen worden braaf ingenomen en dat terwijl het er aardig wat zijn. Het is 's ochtends en 's avonds gewoon een maaltijd !!

Gisteren was Denz moe (en zijn Nijn ook !! hahaha dus Nijn moest ook met de traplift naar boven)

Ondanks de mindere dag heeft Denz heerlijk geknutseld met juf Fleur. De lampion is bijna klaar en hij wordt geweldig! Heel erg fijn dat juf creatief is want als er natuurlijk iets is wat Denz graag doet is het wel knutselen !!

Gistermiddag kwam Ties (samen met zijn moeder) deze geweldige hond langsbrengen !!! (en een chocoladeletter) een kado van de hele klas !! Alle lieve kinderen en ouders van groep 6  namens Denzel heel erg bedankt !! hij is er superblij mee. Hij heeft de hond de hele dag met zich meegedragen. Tot grote jaloezie van ons eigen hondje Diesel hahahahaha......

 Vandaag werd "de klasgenoot" geinstalleerd ! Wat een prachtig systeem. Het was even een gedoetje maar het is gelukt. Natuurlijk gelijk even uitproberen. En morgen gaan Denz voor het eerst praten met de kinderen uit de klas via de klasgenoot ipv skype.

   

Vanmiddag kwam juf nog een uurtje en hebben ze nog klein beetje geleerd. Morgen komt ze gewoon weer om 11.00 uur. Veel beter ook qua energie.

Denz zijn voetjes zijn nog wel rood en hij heeft een paar vlekken op z'n huid dus morgen maar even gaan bellen met het WKZ. Zeker nu de prednison wordt afgebouwd zijn dat geen vlekken waar we op zitten te wachten. pppffff het blijft allemaal erg spannend......