Het is al een paar dagen geleden dat ik iets geschreven heb. De reden is dat er niet heel veel te vertellen was. Denz doet het echt supergoed! Wat zijn we trots op hem. Intense vermoeidheid is wel iets waar hij daaglijks last van heeft en veel last van zijn lijfje. Deze klachten zijn heel "normaal"en zullen nog wel lange tijd duren. Maar verder mogen we echt niet klagen. Het is gewoon wonderbaarlijk dat hij het tot nu toe zo goed doet en zonder complicaties. Natuurlijk zijn we er nog niet maar elke dag zonder complicaties zijn een groot kado!!

Onze kanjer heeft deze afgelopen week ook zo zijn best gedaan om te blijven eten. Dat was vooral voor de ochtend een hele opgave want dan heeft hij behoorlijk wat medicatie en is hij ook aldoor zo verschrikkelijk misselijk. Maar hij probeert het in ieder geval wel ! Wat een doorzetter..... en vele kleine beetjes eten zijn bij elkaar ook een hele mooie berg.

samen-2.jpg

 

We werden nog verrast op donderdagavond door ons moppie want hij had 's avonds de tafel gedekt met kaarsjes en al.... hoe lief !! En trots dat hij was ...:)) 20141120_172052.jpg

 

Hij baalt er wel erg van dat hij nergens heen mag en kan. Het kunnen heeft vooral te maken met zijn hele slechte conditie. Ook heeft hij het snel koud en is snel misselijk.

(dus dan maar lekker warm voor de kachel) 20141121_131537.jpg

 

Maar goed dat komt uiteindelijk wel weer. Morgen leggen we de laatste handjes aan zijn mooie caravan. Hij kan niet wachten tot hij er in mag. En we moeten zeggen : hij is echt super gaaf geworden !! We hebben er veel werk aan gehad maar het intens blije gezichtje van ons mannetje is het meer dan waard !! Morgen zal ik foto's plaatsen op het blog......

 

 

 

Vandaag waren we weer voor controles naar het WKZ. Wat ging het bloedprikken goed ! Denz had weer dezelfde prikzuster als afgelopen keren en dat stelde heel erg  gerust. Bij het 3e buisje werd hij even niet lekker dus zijn we door gezellig te blijven kletsen hem af gaan leiden. Dit heeft goed geholpen! We waren behoorlijk op tijd ondanks de files dus we moesten best een tijd wachten tot we bij de dokter moesten zijn. (hahahah 2 uur) Dus zijn we beneden even een lekker broodje met een bakkie koffie gaan halen. We waren de speelkaarten vergeten dus die heb ik maar even gehaald bij het winkeltje. En jullie raden het al..... toch weer heel wat spelletjes pesten gespeeld. Zo komen wij de tijd wel door hoor :))!! En natuurlijk mogen er geen foto's ontbreken !

20141124_093721-1.jpg  20141124_093730.jpg  20141124_093743.jpg

 

Het duurde even voordat we bij de arts terecht konden want eigenlijk stond de hele poli volgeboekt. Dus we moesten "tussendoor". De bloeduitslagen waren goed !!! De arts is echt super tevreden over Denzje. Ook qua eten ! Dus er is besloten dat, als Denz zo goed z'n best blijft doen, hij geen sonde hoeft !! Hij is echt, voor zijn leeftijd een uitzondering daarin. Maar Denz wil gewoon echt geen sonde meer en wat hij in koppie heeft heeft ie niet in z´n kont....... Dus al met al gingen we met een big smile weer op weg naar huis. Hij heeft heerlijk liggen rusten achter in de auto. Want alles bij elkaar was het toch weer een lange, licht stressvolle (prikken), vermoeiende maar hele fijne ochtend!!

 

Vanmiddag thuis heeft Denz lekker rustig aan gedaan en wij met hem........ Want het blijft, ook al gaat het goed, heel spannend !! En de vermoeidheid is bij ons dan ook nog steeds behoorlijk aanwezig..... Maar goed daar komen we wel overheen in de loop der tijd.....

 

Samen zijn we een superteam !!!