13 okt

Een "halve kadodag"..... zo noemde Denz deze dag.

 

Dat moet ik natuurlijk even uitleggen. De dag begon echt niet lekker. Denz was nog steeds zo misselijk en beroerd. Een hoopje ellende in bed. Maandag is altijd bloedafname dag dus Bea kwam weer de nodige buisjes via de PICC lijn afnemen. Zodra de uitslagen er waren zou ze die komen vertellen. Een beetje spannend was dit natuurlijk wel want als de nieuwe cellen nog meer waren geworden konden we gaan denken over weer even naar buiten gaan.

Toch kon het Denz eigenlijk allemaal maar weinig schelen want hij voelde zich echt niet lekker. Denz werd nog verrast met een pakket van papa's werk! Wat ontzettend lief en hoe kon het ook anders een kado die echt in het straatje valt bij Denz!!

En daar was Bea na een paar uurtjes !!!! En had ze goed of slecht nieuws dat was natuurlijk de grote vraag.....

Het was goed nieuws heel goed nieuws zelf want....... de cellen zijn heel hard aan het groeien. Zo hard zelfs dat Denz niet morgen of woensdag pas naar buiten mocht maar VANDAAG!!!

Het koste wat overredingskracht om Denz naar buiten te krijgen maar het is gelukt. Hij maakte zich nog wel heel erg zorgen over dat hij met sonde naar huis moet en was daar ook erg verdrietig en boos over. Maar toen we uiteindelijk buiten waren kwam daar ineens het knopje wat omgedraaid werd.
Denz vond het zoooooo heerlijk om weer de buitenlucht te ruiken hij werd er helemaal blij van. Hoe fijn om dit te zien !!!

 

Na een kwartiertje ongeveer zijn we weer naar binnen gegaan en is hij zelfs een beschuitje gaan eten. Uiteindelijk kon hij, door de blijdschap en het vooruitzicht dat naar huis gaan eraan komt, zich erover heen zetten dat hij met sonde naar huis gaat. Dit kwam ook doordat Bea vertelde dat als hij naar huis gaat hij ongeveer 40 pillen per dag moet slikken !!!!!!!!!!!! En dan natuurlijk ook nog gewoon eten en drinken......ppppfff dat was toch wel erg veel. En Denz kwam zelf met de gedachte dat hij dan liever zijn energie geeft aan eten dan aan al die pillen slikken. Wat is het toch ook een grote Kanjer !!!! Echt zo supertrots op hem. 

oma kwam om 13.30 uur en die was erg blij om te zien dat meneertje weer babbels kreeg. Daarna kwam Ellen gezellig bij Denz en daarna zijn we toch nog even weer naar buiten gegaan. Het werd al wel wat kouder dus niet zo heel lang maar ach wat knap ons mannetje daarvan op. 

Toen we weer in de box waren heb ik Denz gelijk gedoucht want door alle blijdschap was zijn energie echt helemaal op.... maar het was dus zeker een "halve kadodag"!!! En dan verdien je het zeker om daarna heerlijk in bed te gaan liggen........