De bloedwaardes van vandaag waren redelijk goed daar mogen we niet over klagen ! De uitslagen van vandaag moeten we weer afwachten qua donor/Denzel verhouding.

 

Verder hebben we een heel duidelijk en goed gesprek gehad met de arts.

In het gunstigste scenario blijft de donor/Denzel verhouding zoals hij vorige week was op 50/50. Dan zouden er regelmatig mri's moeten plaatsvinden om te kijken hoe het gaat met de witte stof om de hersenen.

 

Het andere scenario is dat de donor verder afneemt. Sommige artsen vinden dat er afgewacht moet worden tot de afbraak weer begint maar omdat ze dit nog nooit hebben meegemaakt weten ze niet in welke snelheid die afbraak gaat. Kan langzaam zijn maar kan ook explosief zijn.

Bij het laatste houd je een mensonterende situatie over met de dood tot gevolg en is transplantatie niet meer mogelijk.

 

We hebben samen met Denzel en de arts besloten dat zodra de donor een bepaald punt heeft bereikt we opnieuw gaan transplanteren.

We gaan niet de afbraak afwachten met de bijkomende risico's (neurologische schade en misschien niet meer te transplanteren). Denzel heeft hierin ook een duidelijke mening en de artse en  wij vinden zijn mening van zeer groot belang. Hij is degene die dit allemaal weer moet ondergaan.

Het voorwerk gaat de arts nu doen om te kijken of er goede matches zijn zodat we op het moment dat we de keuze gaan maken er snelle en korte slagen gemaakt kunnen worden.

 

Spannende en loodzware zorgen rusten weer op onze schouders maar als gezin zijn we sterk !

Maak jouw eigen website met JouwWeb