28 sept

Wat een fijne dag was het vandaag ! Zowel in Utrecht als in Noord-scharwoude liep alles heel prettig en fijn.

We hebben, ondanks dat we niet bij elkaar zijn, ons aan elkaar aangepast want we hebben heerlijk uitgeslapen en daarna ontbeten ! (behalve Shea want die had haar wekker gezet om het ontbijt voor Beau en mij te maken. Wat is ze toch een prachtig mooie dochter !)

Na het ontbijt heeft Denz heel gezellig geskyped met Roos en later met Fajah! Wat ontzettend fijn dat ze toch op deze manier contact met elkaar kunnen hebben. Want het gemis is best heel groot van alle drie de kanten.

Ik ben zelf samen met de kids om 13.00 uur vertrokken richting Utrecht. Al het huiswerk was gedaan, de was draaide en de afwasmachine deed ook weer zijn werk! Een ontzettend gezellige autorit gehad met die  2 pubers.... En natuurlijk de hele weg lekkere harde muziek aan dankzij onze mooie lieve DJ.....

Toen we in het WKZ aankwamen waren de mannen net klaar met een spelletje spelen. De radio stond gezellig aan Denz voelde zich prima!! Wat een fijn gevoel om zo bij elkaar te zijn. Ontzettend gelachen en lekker gek gedaan.

   Let vooral ook even op de geweldig gevulde achtergrond!!!

 

Rond 16.30 uur vertrokken papa Shea en Beau weer richting huis. Afscheid nemen is toch altijd weer heel moeilijk....:(

Nadat we hun hebben uitgezwaaid zijn we het spel cars gaan doen en daarna nog heeeeeeel veel potjes pesten....... (dit keer sta ik eens voor qua winnen :))

Vanavond lekker gedoucht en in bed nog even tv gekeken. Toch nog een halve tosti naar binnen gewerkt (qua eten heeft Denz echt z'n best gedaan dit weekend want die sonde ziet hij echt tegenop. Dus zoals het er nu uitziet kan de sonde nog een paar dagen uitgesteld worden) en daarna tanden gepoetst en het licht uit.

Het snaveltje dicht en de oogjes toe....... slaap lekker iedereen.......

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb