Goedemorgen,

 

Na onze verhuizing was het behoorlijk hectisch op vele vlakken. 

Ondertussen wonen we alweer 2 maanden in ons heerlijke huis en zijn we buiten het opknappen ook echt bewust aan het genieten. 

Er gebeurt genoeg in ons leven en in de levens om ons heen waardoor wij zo dankbaar zijn voor wie we om ons heen hebben en wat we om ons heen hebben !!!

 

Tja de gezondheid van Denzel……. Helaas doet de afweer nog steeds niet wat het moet doen. De T-cellen beginnen nu heeeeeeel langzaam op te komen. Volgens de arts is dit ook weer zeer bijzonder en laat het wel erg lang op zich wachten. Maar natuurlijk "bijzonder geval zijn" zijn we ondertussen wel gewend maar het is gewoon STOM!!

Al ruim een half jaar weer in quarantaine en zoals dat eruitziet gaat het nog veel langer duren.

Eenzaamheid, verveling, frustratie en verdriet zijn woorden die we maar al te goed kennen en voelen. 

De gevolgen (voor nu maar ook voor Denzel zijn toekomst) van de transplantatie en als extra complicatie suikerziekte maken het er absoluut niet makkelijker op. Voor iedereen gaat het leven door en ogenschijnlijk voor ons ook maar helaas niets is minder waar....

Denzel heeft een aantal weken geleden een gewoon virus opgelopen en is nog steeds niet oke. Zijn lichaam heeft zoveel moeite om het op te ruimen. Zo sneu....  

Ondertussen gaan we gewoon door met elke 2 weken voor controle naar het ziekenhuis gaan. En 1x per maand krijgt hij nog steeds een infuus om de afweer te ondersteunen. 

 

Na de zomervakantie gaat Denz weer verder met het krijgen van thuisonderwijs. Ontzettend fijn dat de school zich hier zo voor heeft ingezet.

Hopelijk gaat dat voor afleiding zorgen !! al blijft school natuurlijk wel school ): hahahaha

 

iedereen een fijn weekend....

carpe diem 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb