1 okt

Vandaag hebben we gezellig bezoek gehad van papa!!!! Dat was weer hartstikke fijn!!!

Wat een lieve post krijgt Denzel en zo veel!!! Het is toch elke keer weer een feest om het open te maken. En vandaag .... vandaag kreeg Denz zelfs flessenpost!!! Het moet toch niet gekker worden !!!

Vandaag had juf een studiedag en Ellen was er ook niet dus hebben we de hele dag maar spelletjes gedaan. Ook gezellig !!

Het mondje begint nu toch echt wel stuk te gaan en je ziet aan Denz dat de energie begint af te nemen. Hij doet echt nog ontzettend z'n best om te eten en te drinken maar vanwege de pijn in z'n keel (stuk gaan van de slijmvliezen) wordt er morgen een sonde ingebracht. Dan wordt het eten geen moeten meer en kan hij gewoon eten wanneer hij wil zonder dat we op hoeven te letten of hij alle nodige veodingsstoffen binnenkrijgt. Het is fijn dat dit morgen gebeurt want aankomende dagen zal de pijn alleen maar gaan toenemen. En dan zou het echt minder fijn zijn om een sonde in te brengen.

Hieronder nog een foto die ik moest maken van Denz omdat hij vond dat zijn haar zo mooi zat!! Want ja het komt nu toch echt dichterbij dat hij zijn haren gaat kwijtraken en dat is wel iets waar hij tegen op ziet (en hij niet alleen)......

.