Sorry dat de verdere update even heeft geduurd.

 

Onze hoofden maken overuren en ondertussen moet er gewerkt worden zolang dat allemaal nog op een beetje normale manier gaat.

Afgelopen vrijdag zijn we de hele dag in het ziekenhuis geweest voor onderzoeken. Dit is eigenlijk een normale onderzoeksdag nadat je getransplanteerd bent maar voor Denzel was het meer een dag om begin punten te hebben voordat hij weer getransplanteerd wordt.

Uit de onderzoeken kwam dat er alleen veranderingen zijn in de energie en kracht die Denzel heeft. Verder hebben we gehoord dat er een paar globale matches gevonden zijn en dat ze de zoektocht naar de 100% match voortzetten.

Afgelopen dinsdag heeft Denz weer een infuus gehad en een dexascan (botdichtheid)

 

Vandaag hebben we de uitslag van de scan binnen gekregen. Denzel zijn botten hebben behoorlijk wat schade opgelopen door de chemo's en de vele prednison. Hij zal hiervoor een infuus gaan krijgen.

Er is helaas nog geen 100% match gevonden. We hopen daar volgende week wel meer over te horen.

 

Helaas gaat Denzel langzaam achteruit dus we hopen dat er snel een donor gevonden wordt!

-------

Zoals jullie misschien nog wel weten zijn wij 3,5 jaar geleden met stichting Make a Wish naar Eurodisney geweest.

Denzel zijn wens werd daardoor, voor onze gezin, vervuld.

Omdat Beauen dezelfde ziekte heeft (gelukkig niet in zijn hoofd) mocht hij ook een wens doen.

Wat wij niet wisten was dat onze lieve Beau zijn wens ingeruild heeft  voor een wens voor Denzel….. en daardoor ook voor het hele gezin. We gaan binnen nu en ongeveer 3 weken nog een keer naar Eurodisney!!! (er is spoed achtergezet omdat we hoepen dat er zo snel mogelijk een donor gevonden wordt). We hebben het toen zo ontzettend fijn gehad en prachtige herinneringen gemaakt.... En nu, nu mogen we nog een keer prachtige herinneringen maken !!

 

Wat zijn wij rijk met ons prachtige gezin ….. onvoorwaardelijke eeuwige liefde.....