22 sept

Op zich wel een "goede" dag gehad. Denzel reageert tot nu toe "normaal" op de chemo. Tuurlijk begint hij wel al vermoeider te worden en heeft hij last van zijn lijfje maar qua misselijkheid valt het mee. Hopelijk blijft dat ook zo de aankomende dagen.

Vanochtend heeft Denzel voor het eerst geskyped met de klas!! Hoe leuk was dat..... de kinderen waren gezellig uitgelaten en hadden heeeeeeel veel vragen. Denz vond het erg leuk om de klas te zien en te spreken en aan alle enthousiaste stemmen gehoord te hebben vonden de kinderen het ook erg leuk!!

Wat fijn dat deze techniek er toch is. Zo blijft een kind toch een onderdeel van de hele klas. Want maanden zonder je klasgenoten is wel heel erg saai en eenzaam.

 

Verder heeft Denz vandaag nog les gehad. Maar daar was weinig energie voor maar het is wel goed om een beetje structuur in een dag te krijgen. Het is toch erg prettig voor hem (en voor alle kinderen) om te weten wat er op een dag gebeurt en dat er een ritme in de dag zit. Vanmiddag kwam de Ellen (pedagogisch medewerker) langs om gezellig een spelletje te spelen. Ook voor ons als ouders is dat fijn want in de tijd dat er iets met Denz ondernomen wordt heb je zelf even te tijd om een beetje op te laden.

Het eten was Denz vergeten te bestellen dus kwam er een maaltijd waarvan niet alleen wij maar ook de voedingsassistent (de persoon die voor al het eten zorgt hier op de afdeling) dachten van : BLEHHHHHH!! Dus heeft de voedingsassistent ervoor gezorgt dat Denz iets anders te eten kreeg...... en dat werd PIZZA..... toch een paar stukjes opgegeten.

Vanavond lekker gedoucht en toen lekker gaan slapen en dat is hetgeen ik nu ook ga doen..... de dag was weer intensief genoeg.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb