Namens Denzel : iedereen hartelijk bedankt voor alle felicitaties, kaartjes en bijdrage aan mijn prachtige kado!! Ik kan, als ik me iets beter voel, weer met papa aan het werk !

IMG_2677.jpg

 

Afgelopen vrijdag is Denzel 14 jaar geworden !! Wat fijn om weer jarig te mogen worden maar ook wel verdrietig dat je het niet echt kan vieren. Ondanks dat het niet groot gevierd kon worden heeft Denz een aantal mensen op bezoek gehad en wat straalde hij !

Hij zei zelf dat hij "een hele fijne dag heeft gehad en zich echt jarig voelde!"

 

Helaas heeft die blije dag ook consequenties gehad. Zaterdag was alle maar dan ook alle energie op. Om op te frissen toch even douchen. Denz stond net onder de douche toen hij niet lekker werd en lijkbleek weg trok. Hij zei dat hij even moest gaan zitten. Ik heb hem naar de grond begeleid en daar zat hij een beetje afwezig en verschrikkelijk misselijk. Hij had het gevoel dat hij flauw zou vallen.... Ik heb gauw Rajmo geroepen en samen hebben we hem nadat hij nog bij de wc was geweest omdat hij het gevoel had te moeten spugen, afgedroogd en in bed getild.We hebben direct contact met het ziekenhuis opgenomen. Wat fijn dat de lijntjes kort zijn met de artsen. Lang verhaal kort....... goed in de gaten houden !! verslechterd de toestand gelijk komen en als hij weer bijtrekt dan maandag op de poli (waar we al heen moesten voor controle) heel goed onderzocht worden. Wat is er toch aan de hand met ons mannetje?? Uiteindelijk trok Denz bij en heeft hij de rest van het weekend rustend en slapend doorgebracht. Waarbij hij wel elke keer opmerkte dat hij "nu echt 14 jaar is" :) :)

Sinds dat hij ruim 2 weken geleden verhoging/koorts heeft gekregen is hij intens moe (slaapt heel veel uren van de dag), is erg misselijk en heeft hij totaal geen energie.

De artsen zijn zo zoekende...... en wij ook ! 

 

Gisteren zijn we naar het PMC geweest voor de controles. Alle bloedwaardes lijken normaal. Hoe is het toch mogelijk ?? Zit er dan toch iets verscholen wat nog niet naar buiten komt of zijn het de bijwerkingen van de immuunmedicatie of is het toch wat anders ??? De artsen hebben geen antwoorden net zo min als dat wij die hebben. 

Sinds vandaag zijn we wel begonnen met prednisolon. Misschien dat dit toch iets gaat doen tegen de heftige reactie van het lichaam op de donor. Want deze donor heeft een wel een attitude !! Enerzijds natuurlijk top dat de donor zo sterk is maar hij mag zich eigenlijk even wat bescheidener opstellen zodat de cellen van Denzel te tijd krijgen om te wennen aan hem of haar !!

Na de lange en intensieve dag van gisteren is Denzel vandaag in totale slaaptoestand.... maar goed zo komt zijn lijfje wel tot rust en hopelijk gaan de aanpassingen qua medicaties nu hun werk doen. 

 

IMG_2680.jpg

We zouden willen vragen om jullie energie, licht en liefde naar Denzel te sturen! Hij kan het elke dag zo hard gebruiken !!

 

Liefs X

Maak jouw eigen website met JouwWeb