We waren vandaag opgesplitst in 2en. De ene delegatie ging naar het AMC en de andere delegatie ging naar het WKZ....... we waren weer goed vertenwoordigd. Ik weet alleen niet of de ziektekostenverzekeraar zo blij met ons is...... maar ja...... :)..... dure jongens die van De Vriend.....:))

-----

Beauen zijn MRI zag er goed uit. Geen veranderingen ten opzichte van zijn MRI een half jaar geleden. Gelukkig !!!! Dat is een pak van ons hart. In september gaat hij deelnemen aan een groter onderzoek dit om hopelijk meer duidelijkheid te kunnen gaan geven qua behandelingen en dergelijke.

Maar wat voor ons het belangrijkste is is dat de MRI er nu goed uit ziet!!!!

------

Met Denz was ik op tijd weer in het WKZ. En na bloedgeprikt te hebben, wat op zich goed ging alleen waren het weer allemensen veel en goedgevulde buisjes, hebben Denz en ik even lekker thee gedronken en is Denz even languit gaan liggen op de banken in de personeelskantine. Daar is het altijd lekker rustig en weinig mensen. We moesten vandaag lang wachten voor we aan de beurt waren maar ach we hebben alle tijd toch ....... !!

De arts is al weer wat blijer...... het ziet er echt naar uit dat de cellen (hopelijk alleen maar donor) aan het groeien zijn. Maar voordat we allemaal gaan juichen wil hij toch echt nog eerst een paar onderzoeken doen zoals de beenmergpunctie voor aanstaande vrijdag. Zeker omdat ze met deze situatie nog nooit te maken hebben gehad in het WKZ willen ze geen enkel risico nemen. En zo zien wij het natuurlijk ook! Hoe sneu het ook is voor Denz, weer prikken enzo......, zekerheid voor alles.....

Dus aanstaande woendag weer voor controle en dan vrijdag weer. Dus de week is weer gevuld maar dat geeft niks als de cellen maar blijven opkomen en dan hebben we het natuurlijk over de donorcellen.

Voor de verschrikkelijke botpijn krijgt Denz nu iets dus we hopen echt dat dat snel gaat werken.

-----

We zijn weer lekker thuis en liggen uit te rusten op de bank. Want het blijft, buiten het heen en weren toch ook emotioneel heel erg vermoeiend.

Voor nu hebben we het even weer gehad en hebben we morgen een "vrije"dag....