vandaag begon de dag vroeg. Om 6.45 uur zaten we al in de auto op weg naar het WKZ.

We waren goed op tijd en konden vrij snel naar een aparte box gebracht worden. Niet lang nadat wij op de box waren werden we al opgeroepen om naar afdeling Dromedaris te gaan.

Daar ben ik meegegaan naar de operatiekamer en al vrij snel werd Denz met een kapje in slaap gebracht. Toen hij sliep werd er een infuus geprikt (dit lukte niet op de afdeling. Hij is erg moeilijk te prikken door het vele prikken). Er zijn weer heel wat buisjes afgenomen en toen dat gedaan was is zijn sonde vervangen. Als je dan toch lekker slaapt kan je net zo goed dat (rotklusje als je wakker bent) klusje laten klaren als je slaapt. Daarna is de beenmergpunctie gedaan en die ging goed.

Denz was best "snel"klaar en kon Rajm lekker naar hem toe bij het wakker worden.

 

Terug op de afdeling werd er weer een zakje trombo's aangehangen (stollingcellen) die echt weer heel hard nodig was en daarna het medicijn wat ik normaal dagelijks in zijn beentje moet injecteren. Dit scheelde weer een prik vandaag. Toen alles erin zat konden we lekker naar huis! Niks lekkerders dan dat.

De rest van de middag en avond lekker op de bank. Want de energie is echt wel op na deze dag. Aankomende dagen hebben we geen ziekenhuis bezoeken staan en hopen we dat ook zo te houden. Donderdag moeten we ons weer melden en dan zullen we de uitslagen krijgen. Heel erg spannend maar we schuiven dat gevoel maar even voor ons uit. En gaan genieten van elkaar en de dagen dat we even niks hoeven.

 

Voor nu iedereen een fijn weekend en  zal ik proberen zondag weer een update te geven.