Zo het is al wat dagen geleden dat ik geschreven heb maar we hebben fijne "rustige"dagen gehad. Vooral in de zin van even genieten met het gezin zijn.

20150403_185245-1.jpg

Donderdag nadat we te horen hadden gekregen dat Denz naar de bios mocht hebben we natuurlijk gelijk een film gereserveerd. "home" ging het worden. Wat heeft ons lieve mannetje genoten. Hij glunderde de hele film. Of hij ook popcorn mocht ?! Maar natuurlijk !! Bij een bioscoopfilm hoort popcorn en en mooie beker met lekker drinken. Wat fantastisch om hem zo happy te zien. Dan is het besef zo groot dat de dingen die voor velen zo normaal zijn zo speciaal kunnen zijn.

 20150403_133145-1.jpg 20150403_133112-1.jpg

 

Na de film kwamen er nog wat vrienden van Shearon want die was natuurlijk jarig vrijdag! Alweer 15 jaar ...... waar blijft de tijd...... En wat is ze een prachtige mooie sterke dochter....... Supertrots op haar!!!

Na de film en de visite was het voor Denz toch echt helemaal klaar. Helaas heeft hij zaterdag de hele dag op de bank gelegen. Te moe om ook maar BOE te zeggen. Maar hij vond het naar de film gaan zo ontzettend fijn, zoals hij zelf zei : "fijn gevoel om even onder de mensen te zijn", dat het 1 dagen (uiteindelijk 2 dagen) compleet af op de bank te liggen wel waard was. pppffff wat moet hij toch inleveren....... Fijn om hem zo te zien zien genieten maar verdrietig om hem zo ziek te moeten zien.

Zondagochtend lekker ontbeten. Het was prachtig weer dus even een frisse neus halen en er was braderie in het dorp dus die frisse neus halen was geen probleem. 20150405_121624.jpg Denz was eigenlijk te moe. Dus nadat we terug waren was de bank weer voor hem.

Maandag 2e paasdag zijn we er ook even uit geweest nadat er eerst even gekroeld was op bed. 20150406_113708.jpg

Bij "onze" ijssalon in Schagen genoten van een heerlijk ijsje. Wat kan je je dan toch gelukkig voelen met elkaar.

20150406_141619.jpg

-----

Vandaag was het weer op tijd op om naar Utrecht te gaan. Het bloedprikken was echt heel heel moeilijk want Denz zijn aderen zijn heel slecht te voelen. Dit keer werd er zelfs een speciale lamp gebruikt om een ader te vinden ..... die hadden we nog niet gehad.... ach voor alles is een 1e keer zullen we dan maar zeggen. De 1e prikster durfde het niet aan dus die haalde er een collega bij. Zij durfde het wel aan en het ging gelukkig in 1x goed. Ze zei wel dat de ader wel erg diep lag. Arme Denz.......

Maar goed de 7 buisjes werden afgenomen en we konden ons vaste ritueel gaan vervolgen. Koffie en een broodje beneden eten en drinken.

Om 11.15 uur waren we aan de beurt bij de arts. Op zich geen schokkende dingen......gelukkig!!! Een aantal waardes waren goed alleen het HB was weer wat gezakt en de trombo's (stollingscellen) waren weer heel erg gezakt. Aangezien we donderdag weer terug moeten komen wilde de arts een trombo transfusie voor vandaag nog even uitstellen. Ook omdat er te zien is dat er wel nieuwe cellen opkomen en hopelijk ook in de stollingscellen. Maar goed mocht dat donderdag nog niet het geval zijn krijgt Denz donderdag weer een transfusie. Vandaag is er weer een onderzoek gedaan naar de hoeveelheid donorcellen en eigen cellen. De uitslag daarvan horen we volgende week dus dat is weer spannend. Want tja..... daar gaan het nu  toch wel van afhangen of er een 2e transplantatie moet gaan komen of niet...!!

 

Thuis gekomen was Denz erg moe. Het vergt nogal wat energie zo'n "uitje" naar het WKZ. Dus de rest van de middag avond lekker bankgehangen en op tijd naar bedje.......

Morgen gaan we genieten van een vrije dag en hopelijk eentje waarbij het zonnetje schijnt :)!!