Wat een leuke dagen heeft Denzel gehad! Sinterklaas is niet zomaar aan hem voorbijgegaan. Vanuit school is er zo ontzettend lief aan hem gedacht. Gewoon hartverwarmend!!

Vrijdagochtend om 10.30. uur ging de skype aan om mee te kunnen doen aan het spel om de suprises aan elkaar te geven. En dat was zeer geslaagd!! Denz kreed, hoe kon het ook anders, een prachtige caravan die op een camping stond !!

 

's Middags ging de skype om 12.30 uur weer aan want Sinterklaas zou in de klas komen. Wat Denz niet wist was dat er ook een verrassing thuis zou zijn. Hoe leuk toen Denz aan het skypen was en er ineens een Piet stond samen met juf Fleur! Zo ontroerend dat er zo aan hem gedacht wordt.

 

En zo werd Sinterklaasdag een hele fijne dag !! Ook kwam er weer gezellige post! Denz wordt er zo blij van !! Fijn dat er zoveel mensen aan hem denken zelfs mensen die we helemaal niet kennen!

Gisteravond hebben we een gezellig avondje gehad op de bank met z'n 3en! Dit is waar het draait om in onze o zo kwetsbare levens. Koesteren wat je hebt... en voor het gezin koesteren waar onvoorwaardelijke liefde is!!

Vandaag een rustig dagje want morgen is het weer WKZ tijd. Heel spannend hoe de stand van zaken nu weer is in het lijfje van onze Kanjer !!