6 okt

 

Weer een nieuwe dag!! Denz voelde zich tot vanmiddag eigenlijk wel redelijk goed. Het eten gaat ook nog goed. In de loop van de dag zien we wel dat de trek afneemt maar goed daar is de sondevoeding weer voor.  

De bloeduitslagen gaven vandaag aan dat hij nu het nulpunt heeft bereikt qua cellen. Dus nu wordt het spannend en afwachten wanneer de nieuwe cellen gaan opkomen. (En natuurlijk duimen duimen duimen dat er geen complicaties bij komen !!) Zodra die nieuwe cellen opkomen zullen ook alle sljimvliezen weer langzaam kunnen genezen. Tot die tijd blijft het stuk.....

Vanmiddag was oma er gezellig! Denz was druk in de weer met een boek wat hij aan het schrijven is! De schat !! Dus tijd voor spelletjes had hij eigenlijk niet.

Met Ellen heeft hij vanmiddag nog even gezellig gekleurd en geknipt. Tussen alle activiteiten door gaat hij nu wel regelmatig even liggen. En nadat Ellen weg was is Denz in bed gaan liggen en heeft hij absoluut geen energie meer om iets te doen. Zelfs uit z'n bed komen voor de toilet is al teveel. Duidelijk een achteruitgang in zijn energie. Maar tot nu toe mogen we niet klagen want onze kanjer doet het Super!

Het was vandaag wel een gekke 1e dag zonder haar. Niet eens zozeer voor ons maar vooral voor Denz zelf want hij had als hij z'n muts afdeed een koud hoofd en koude oren. Hahaha dat is hij natuurlijk helemaal niet gewend met dat lange haar van hem. Dus dan toch maar weer z'n muts op en af en toe gewoon even luchten. Gisteravond hebben we helemaal gelachen want hij wilde zijn muts op en hij wilde een coldpack (hij wil altijd een koude als hij pijn heeft!!)..... nou zei Rajm : Nu weten we het zeker ...de cellen die je gehad hebt zijn van een eskimo geweest :))

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb