16 okt

De dag begon met een vingerprik. Denz zag daar zo tegenop dat hij de halve nacht wakker heeft gelegen :(

Nog even lekker liggen doezelen in bed en toen eruit om te gaan douchen. Het regende erg dus helaas konden we niet naar buiten. Om 10.00 uur kwam Nathalie langs en toen zij om 10.50 uur wegging kwam er bijna gelijk afwisseling van de wacht. Want juf Imke kwam om les te geven. Na de les zei ze dat er goed was gewerkt !!! Altijd fijn om te horen.....

Ondertussen was Rajm ook al gearriveerd. Want vandaag zouden we nogmaals uitleg krijgen over de sondepomp en alle medicijnen die Rajm vanochtend vroeg had opgehaald bij de apotheek moesten worden gecontroleerd. Maar goed ook want er klopte het een en ander niet. Dus dat kan nu nog geregeld worden. Vooral het belangrijkste medicijn Ciclosporine klopte niet....:) Dit medicijn zal Denz nog maanden moeten gebruiken want dit gaat de transplantatie ziekte tegen (Graft vs Host). De transplantatie ziekte is een ziekte waarin eigenlijk de nieuwe cellen van de donor zich gaan verzetten tegen de cellen van Denzel zelf. Deze transplantatie ziekte is in verschillende vormen te krijgen en de kans op deze complicatie blijft nog wel een aantal maanden duren.

Maar goed ... om verder te gaan over onze dag. We hebben een gesprek gehad met de artsen met als bedoeling ons goed voor te bereiden op het naar huis gaan  van Denz. Hij heeft echt nog een mini-mini- mini- male afweer dus hele grote voorzichtigheid is geboden. Maar omdat hij verder geen koorts heeft of ander dingen is er geen reden om hem hier te houden.

Morgenochtend wordt er eerst nog weer bloed afgenomen en moet Denzel weer een longfunctietest doen en als daarbij geen dingen uitkomen dan mag hij MORGEN NAAR HUIS!!!!

We hebben nog steeds niks gezegd om de teleurstelling en de spanning nog minimaal te houden maar wat zal hij blij zijn zeg als hij dit hoort!!! We hopen zo dat er niks uitkomt en dat we morgen avond saampje op de bank kunnen zitten!!!