11 okt

Wat een lieve kaarten, bloemen, kadootjes en appjes en nog veel meer..... Wat is het hartverwamend en een fijn gevoel dat er zo ontzettend wordt meegeleefd..... Heeeeeeel erg bedankt lieve mensen !!!

 

Vandaag begon Denz de dag met wat energie !! Heel erg fijn dat hij zich voor even wat energieker voelde. Hij heeft toen een paar selfies gemaakt ! Hoe hilarisch !!!

  

Tussen de middag heeft hij zelfs een bolletje gegeten met komkommer erop. Helaas heeft hij daar niet heel lang van mogen genieten. Vanmiddag heeft hij alles eruit gespuugd inclusief de sonde. Dat is echt niet leuk want die moest er wel weer in...... Denz was daardoor behoorlijk boos en bovenal heel erg verdrietig. Weer het gedoe van het inbrengen en de stress daarvan. 

Om 15.30 uur ging de sonde er weer in en dat ging zacht gezegd niet heel erg soepel. Zo ontzettend sneu voor het mannetje...... Uiteindelijk heeft dit er voor gezorgd dat alle energie in een keer weg was en dat Denz eigenlijk de rest van de middag en avond heeft geslapen. Het lijfje heeft wat te stellen en nog een hele lange weg te gaan.

 

Shea Beau en ik hebben een fijne dag gehad. Heerlijk tijd aan elkaar kunnen besteden. Vanmiddag nog even op de koffie geweest bij oma en nog een paar boodschapjes gedaan.

Vanavond gezellig met z'n 3en gegeten en daarna lekker op de bank. Morgen rustig aan doen en dan in het begin van de middag weer richting Utrecht om weer af te wisselen.....