2019....

 

Wij wensen iedereen positief, gelukkig, liefdevol en gezond jaar !

 

Voor ons was de jaarwisseling een verdrietige avond.

In het ziekenhuis en je gezin niet compleet bij elkaar..... maar de avond werd vooral overschaduwd door het immense verdriet die wij voelden bij een lief en mooi gezin waarbij hun gezin altijd incompleet zal zijn doordat hun dochter overleed in de namiddag van 31 dec.....

Ook al voel je dan je eigen verdriet en zorgen het besef is dan ook heel groot dat ook al is ons gezin niet fysiek compleet we elkaar nog wel elke dag kunnen zien en spreken. En die kostbaarheid houden we heel stevig vast !

 

De afgelopen dagen zijn er stappen gezet qua medicatie van Denz. Alle medicatie is omgezet in pilvorm. Dit houdt in dat Denz complete maaltijden krijgt in pilvorm. Het eten is daardoor bijna niet te doen dus de sondevoeding is omhoog gezet zodat hij wel al zijn voedingsstoffen binnenkrijgt.

De bloeduitslagen laten zien dat er hard gewerkt wordt in Denzel zijn lichaam en dat de donor hard zijn best doet om te nestelen. Nu alles in pilvorm wordt gegeven wordt er voorzichtig gepraat door de artsen over een proefverlof naar huis. Behoorlijk spannend vinden wij..... maar goed die spanning is terecht want we zijn er nog lang niet maar tot op dit moment zijn de stapjes goed. 

We wachten vandaag weer rustig de uitslagen af en gaan daarop weer verder denken.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb