vandaag was een dag waar we behoorlijk naar uit hadden gekeken maar waar we in het weekend al een beetje het idee  van kregen dat we  misschien ook weer niet het antwoord zouden krijgen wat we in eerste instantie dachten. (ivm wisselende waardes)

 

en .... dat klopt..... in de bloedwaardes is te zien dat bepaalde waardes omlaag zijn gegaan maar sommige ook omhoog. Dus dat wil zeggen dat de artsen nu nog niet met zekerheid durven te zeggen of er wel of geen transplantatie moet komen. Ze willen de medicijnen die Denz nu krijgt (zelfde medicijn als wat hij gelijk na de 1e transplantie kreeg. het is een soort motor om de donorcellen aan het werk te zetten) en de prednison toch nog even de kans geven. mocht dit toch aanslaan dan zou denzel het hele transplantatie traject kunnen overslaan. Dit betekent wel dat we echt weer heeeeeel voorzichtig moeten zijn en eigenlijk weer op het punt staan als van gelijk na de transplantatie qua afweer en dergelijke. (en nog lange tijd medicatie nodig zal hebben)

aanstaande woensdag staan denz zijn ontslag gepland. dit omdat er nog van alles geregeld moet worden qua medicatie en sondevoeding.

 

dus voor nu ziet de panning er zo uit :

woendag naar huis en met behulp van daaglijkse 1x per dag thuiszorg medicatie toegediend krijgen.

maandag weer terug voor bloedonderzoek en dan weer verder een planning maken.

 

nogmaals qua bezoek zullen we heel streng moeten zijn maar ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben.

 

Denz is natuurlijk erg blij om naar huis te kunnen al zou het maar voor even zijn. hij voelt zich nog absoluut niet top maar we hopen dat als de cellen toenemen dat ook in de loop der tijd beter gaat worden.

 

kaartjes zijn nog steeds echt heel erg welkom want dat is iets waar denz elke dag erg naar uit kijkt en zich daardoor wat minder alleen voelt........

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb