Onze dagen beginnen met rustig aan wakker worden en waar is dat nou het lekkerst in ?? Natuurlijk in papa en mama hun bed......

20150109_090432.jpg 20150109_090521.jpg De ochtend begint om 8.30 uur met een handje vol pillen en ja die doen goed hun werk qua misselijkheid dus voordat Denz z'n maagje een beetje rustiger geworden is zijn we wel een tijdje verder. Rond 9.15/9.30 uur zijn we beneden en dan gaat hij nadenken over wat hij wil eten. Helaas is de eetlust nog echt niet geweldig dus het duurt wel even voordat hij wat bedacht heeft. Zo wil het dus wel eens voorkomen dat hij als ontbijt een broodje hotdog heeft of zo.... hahahah ach wij zijn allang blij dat er iets in gaat.

 

Verder weer les gehad van juf Fleur en hij doet het echt super.

 

Helaas heeft Denz erg veel last van eenzaamheid. (en nog veel meer gevoelens die echt wel heel zwaar zijn voor een kind van 9). Daarom hebben we van de week ook een paar keer een vriendinnetje binnengelaten. (niet verkouden en alle kinderziektes gehad). Gewoon even wat gezelligheid want ach ach ach wat is daar toch een behoefte aan. Even niet aan het ziek zijn hoeven denken !!!

 

Dit weekend kwamen hele lieve vrienden onze voortuin betegelen want ja..... Denz z'n caravan moet natuurlijk wel mooi staan in de voortuin. Wat ontzettend ontroerend en intens lief!!! Zo'n blijk van liefde is zo mooi en dierbaar....... Ik heb een foto van hoe ze bezig waren maar nog niet het complete eindresultaat maar ik waaide zowat weg toen ik daar een foto van probeerde te maken dus die houden jullie nog tegoed!!

 

20150110_112145.jpg

Vandaag was het weer WKZ dag! Om 7.20 uur zaten we al in de auto en die tijd hadden we ook echt wel nodig. Om 9.00 uur waren we in het WKZ bij het lab om bloed te laten prikken. Gelukkig hadden we weer dezelfde prik zuster! Helaas bewoog Denz een klein beetje dus de naald zat niet goed en moest hij dus weer opnieuw geprikt worden. En dat viel niet mee want hij maakte zich al zo druk en en hij miste papa zo erg, want die was voor het eerst een x niet mee. Dus toen moesten er wel traantjes gelaten worden. Maar wij zeiden al dat dat helemaal niet erg was en dat deze gevoelens er helemaal bij horen. Want wat maken ze wat mee in hun jongen leventje!

Na het prikken hadden we nog 15 minuten over om naar het andere ziekenhuis te lopen. ppppfff dat was met wel even hard doorlopen. Ik had uit voorzorg de rolstoel al meegenomen want een stukje lopen gaat wel maar zo'n lang einde dat nog niet.

Maar goed, daar net op tijd aangekomen, liet de oogarts op zich wachten. Misschien dat hij een brilletje nodig heeft om de klok te kunnen lezen !!!! :)) Maar goed wel de tijd om ons even kek op de foto te zetten !!20150112_094456.jpg

De oogarts heeft allerlei onderzoeken gedaan, waaronder oranje vloeistof inspuiten,20150112_153036.jpg en alle resultaten waren goed. Heel erg fijn om te horen!!

Toen weer terug naar het WKZ want daar moesten we weer zijn voor de afspraak bij de immunoloog.

 

Ruim een uur zitten wachten!!! We hebben nog wel een ontmoeting gehad met Denz z'n buurjongen uit het WKZ. Deze kanjer mocht vorige week eindelijk naar huis !!!! Ach ach wat breekt je hart om te zien hoe hard er gevochten moet worden door deze kanjers om het leven te mogen behouden maar wat doen ze het toch goed!! Wat een strijdlust, wat een vechters!!!

Het was een hele fijne ontmoeting en heel erg dierbaar voor Denz en mij!!

 

De uitslagen waren goed ! Helaas is de afweer nog steeds hetzelfde dus... gevaarlijk laag....... We gaan verder afbouwen met het immuum medicijn dus dat blijft heeeeeel spannend...... en de hoge bloeddruk pil mag van het lijstje af !!! Yeahhhhhhh..... pilletje minder!!!

Ondertussen waren we heel wat uurtjes verder toen we weer op de terug weg gingen. Maar wel weer met goeie uitslagen!!

We zijn even gauw het winkelcentrum in gegaan omdat Dens iets had gezien bij de speelgoedwinkel. En omdat de bon, die hij had gekregen van Kinderopvang Langedijk , brandde in z'n handjes :)) moest hij daar toch echt even langs. Nou hij is geslaagd hoor !! We hebben gezins uitbreiding !!! Z'n Bleu heeft een streepjes vriend!!!

20150112_195827-1.jpg

Net thuis gekomen werd ik gebeld of ik Beau wilde halen want die had zo'n verschrikkelijke hoofdpijn (had hij al een paar dagen) dus toch maar even met hem langs de huisarts gegaan. Met migraine ligt hij nu op bed.... zo sneu......

Dus al met al hebben wij ons dagje wel weer gehad en ben ik behoorlijk af. Nu lekker met een bakkie en beentjes omhoog op de bank!!!