3 nov

Even een update van deze laatste dagen.

 

Gisteren een gezellige rustige dag gehad. Heerlijk ontbeten en daarna eigenlijk niet heel veel gedaan. We wilden nog met lieve vrienden afspreken voor later in de middag maar helaas betrok het weer dus konden we niet ergens buiten afspreken. Heel erg jammer :( maar ja binnen afspreken kan gewoon nog niet. Het gaat zo goed met Denz dat we nu echtniet het kat op het spek moeten binden. pppfff dat was voor ons allemaal toch wel even verdrietig maar het komt zeker weer.

 

Vandaag waren we weer vroeg op pad want we moesten weer voor bloedonderzoek naar het WKZ.

Natuurlijk even wachten in de wachtruimte dus een paar gekke foto´s konden niet ontbreken.  

Na het bloedprikken gingen we even zoals afgelopen keren naar beneden om daar even een kopje koffie te drinken en een broodje te eten. Denz was in de auto al niet helemaal top (erg misselijk).

En nu zat hij lekker naast ons en de misselijkheid kwam behoorlijk op dus even met papa naar buiten. Om even een frisse neus te halen...jaja.... buitengekomen gooide Denz alles eruit inclusief zijn sonde......... zo sneu.....

Wij naar de poli en daar is denz even gaan liggen in een kamer maar omdat hij zich toch nog steeds behoorlijk beroerd voelde en we geen extra medicatie mee hadden toch maar naar de afdeling gegaan. Ook daar in een apart kamerje op een bank gaan liggen en extra prednison gehad.

Uiteindelijk zijn we toch weer naar de poli gegaan en daar gewacht op de dokter. We hadden Denz er wel op voorbereid dat de sonde er weer in moest. Want door die sonde gaven we nog medicatie. Bij de dokter hebben we de bloeduitslagen besproken en die zagen er weer goed uit.!!! De cellen waren minder hard gegroeid dan vorige week maar toch weer gegroeid!!!! Wat fijn om te horen. Natuurlijk werd ook de sonde besproken. Denz wilde de sonde er natuurlijk liever niet weer in. Dus hebben we het uitvoerig gehad over dat hij, als hij geen sonde meer zou hebben, echt alle pillen zonder te mokken of te morren in moest nemen. Omdat deze medicijnen echt heel erg belangrijk zijn. Denz heeft beloofd dat hij alles in zal nemen!!! Jullie hadden zijn gezichtje moeten zien toen de dokter zei dat de sonde er niet weer in hoefde !!!! Helemaal blij.....:))

Uiteindelijk bleek dat het spugen vanochtend waarschijnlijk toch een beginnende crisis (acuut cortisol tekort. komt omdat zijn bijnieren niet meer werken) was. PPPFFF het valt soms ook echt niet mee. Want dat die bijnieren niet meer werken zorgt natuurlijk ook voor grote problemen en aangezien dat ook iets vrij zeldzaams is moeten wij er samen met de artsen bovenop blijven zitten. Want enerzijds moet je afbouwen met het een maar kan dat juist voor Denz weer heel gevaarlijk zijn. Gelukkig zijn we zelf al erg ervaren en zijn de lijntjes naar de juiste artsen kort.

 

Maar goed....de sonde mocht eruit blijven en we konden gewoon weer fijn met z´n 3en naar huis !! Zo zag Denz eruit op de terugweg !!! Een blijer gezicht weet ik niet te bedenken!!! Geweldig !!!!

Thuis gekomen kwam oma gezellig langs met wat lekkkers en verder hebben we weinig gedaan. Gewoon even lekker bijkomen van de enerverende ochtend. En natuurlijk de dag eindigen met een Spelletje......(in mama d'r badjas!) 

Op naar een nacht zonder sonde, dus weer lekker liggen zonder piepjes die 's nachts afgaan. Hoe fijn (ook voor ons !!).

Op naar een nieuwe dag!!! Slaap lekker.....

Maak jouw eigen website met JouwWeb