30 sept

Elke goeie dag is er weer 1 !! En dit was er weer 1 !! Gezellig spelletjes gedaan.

En vanochtend was juf Lien er. En ik ben toen even op de foto gegaan met Wolter Kroes !( Ik deed natuurlijk even de groeten van Anita en Mikki. En toen zei Wolter dat we even een selfie moesten maken. Hoe leuk!) Wolter, Richard Krajicek en Irene Moors waren hier in het WKZ voor het KIKA fonds en het nieuwe Prinses Maxima ziekenhuis.

 

Vanmiddag was oma op bezoek. Daarna kwam Ellen. En om 16.30 uur kwamen papa, Shea en Beau gezellig op bezoek. Erg fijn om de kids ook door de week even te kunnen zien. Voor hun was het fijn maar ook voor Denz. Want wat missen we elkaar toch...... Als je altijd als gezin bij elkaar bent en heel veel samen doet merk je dat het gemis erg groot is in deze omstandigheden. Maar we blijven postitief  en kijken niet verder dan 1 dag. Zo blijft het het allerbeste te overzien.

Het eten en drinken ging vandaag goed ! Wel zien we dat de lippen van Denz behoorlijk stuk aan het gaan zijn. Dit is het begin van de aantasting van de slijmvliezen. Z'n mondje ziet er nog rustig uit en z'n haren zitten nog helemaal vast. Dus we wachten het rustig af........

 Welterusten !!!

Maak jouw eigen website met JouwWeb