15 okt

Vandaag had Denz niet zo'n fitte dag helaas. Er werd vandaag weer bloed afgenomen (maandag, woensdag en vrijdag) en daaruit bleek dat zijn HB (rode bloedcellen) te laag was. Hiervan kregen we aan het einde van morgen bericht dus nadat de zuster gegeten had zou ze Denz een bloedtransfusie geven.

Denz gaat er nog steeds vanuit dat hij pas volgende week naar huis mag (en dat is vooral omdat we niet willen dat hij heel erg teleurgesteld zal zijn als het toch niet door kan gaan). Maar nadat hij hoorde dat hij een bloedtransfusie moest was hij heel erg verdrietig want hij is erg bang dat hij dan niet naar huis mag. De schat !!!! Hopelijk kunnen we hem morgen en anders vrijdagmorgen het goede nieuws vertellen.

Het blijft natuurlijk allemaal onder voorbehoud want als hij ineens koorts of zo krijgt gaat het hele feest niet door. Maar ja die risico's hebben we aankomende maanden ook als hij thuis is. We blijven alles gewoon per dag bekijken zo blijft het nog steeds het beste te overzien.

We zijn nog even naar buiten geweest maar dat was niet zo heel lang want Denz was erg moe. En dan krijg je het koud en wil je gewoon naar binnen.

Vanochtend heeft Denz les gekregen van juf Imke en dat ging ondanks de lage energie goed! 

Eingelijk heeft Denz de rest van de dag in bed gelegen. Te moe......... Om 14.30 uur werd de zak met bloed aan het infuus gekoppeld en die liep er tot 18.30 uur. Hopelijk geeft het Denz weer even de "kracht"boost voor de aankomende tijd tot zijn eigen rode cellen sterk genoeg zijn.

De bloemkool die hij besteld had stond Denz toch niet aan toen het voor hem stond en aangezien we hem vooral willen laten eten mocht hij zeggen waar hij trek in had....... HAHAHAHA het werd patat!!!! Het was weer een gedoetje om het voor elkaar te krijgen beneden in het restaurant maar het is gelukt en hij heeft heerlijk een paar patatjes opgesmuld.

Zometeen lekker slapen en nog maar een keer hopen op een rustige nacht..... (helaas heeft het hopen afgelopen nachten niet geholpen... maar goed we geven niet op :) !!)

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb