Wat een dag met drie-vier dubbele gevoelens.

 

Denz zijn dag begon met een bloedafname en toen begon het wachten op de uitslagen en het ontslag om naar huis te gaan.

Och och onze lieverd maakt zich over alles zo verschrikkelijk druk en hij is zo angstig. Dus met heel veel uitleggen praten en geduld proberen we hem toch rustiger te krijgen.

 

Omdat hij nu neupogen (cellen aanjager zeg maar) krijgt was het van belang dat daar de thuiszorg voor ingeschakeld werd. Maar om alvast te "wennen"aan de prik werd het vanmiddag voor het eerst in het ziekenhuis gedaan. Hij had het zo zwaar...... zo in paniek zo verdrietig.... maar uiteindelijk viel de prik zelf wel mee alleen het inspuiten van de vloeistof was pijnlijk. Gelukkig is deze injectie zelf goed te doen dus zal ik deze aankomende dagen zelf leren te zetten onder toeziend oog van de thuiszorg. Het geeft hem een gerust gevoel dat ik het ga doen.

deze injectie zal hij blijven krijgen zolang ze blijven zien dat de cellen  blijven groeien. Maar ja dat is dus nog de vraag.

Hoe staat het er nu voor met Denz ? De cellen waarvan de artsen willen zien dat ze groeien, groeien een klein beetje. maar helaas wil dit nog niets zeggen. er zullen nog meerdere controle afspraken volgen voordat er definitief een besluit genomen zal worden of er wel of niet een 2e transplantatie zal moeten komen. De onzekerheid is dus nog erg groot en kan ook nog niet weggenomen worden.

de trombocyten (stollingscellen) zijn bij Denzel gevaarlijk laag. (normale waarde hoort 150-400 miljard te zijn per liter bloed) en bij denzel is die 1. dit houdt in dat hij spontaan bloedingen kan krijgen en hiervoor gelijk opgenomen zal moeten worden. zo onstaan er nu dus allemaal kleine onderhuidse bloedinkjes en in zijn mondje zitten heel veel wondjes en bloedinkjes. het is dus aan ons om dat goed in de gaten te houden en gelijk aan de bel te trekken. gelukkig zijn daarin de lijntjes naar het ziekenhuis erg kort. we hopen echt dat de cellen snel weer op gang gaan komen. Maar vooral dat we toch wel snel duidelijkheid krijgen over welk pad we gaan behandelen welke dat dat dan ook moge zijn. Als onze Liefde maar beter wordt! Want om ons mannetje zo te zien lijden is echt zo verdrietig.

 

helaas toen we thuiskwamen kregen we het bericht dat onze lieve vriend en vooral denz zijn strijdersmaatje dit oneerlijke gevecht niet ging winnen. vanavond is hij rustig ingeslapen met alle mensen om hem heen die hem liefhebben. wat een ondraaglijk verdriet..... we huilen met hun mee...... denz zei vanavond dat zijn hartje een stukje gebroken is door dit verlies en dat hij zal doorgaan met strijden voor hemzelf en voor de lieve dappere strijdige anton.......

We hopen echt dat we binnenkort beter nieuws kunnen brengen en tot die tijd blijven we hopen......

 

lieve strijdige kanjer ! dank je wel dat jij en denz dit bijzondere pact hebben gesloten en dat jullie elkaar op een bijzondere manier tot steun zijn geweest. Het zal echt intens stil worden maar zoals jij gestreden hebt zo zullen we dat ook vertellen aan denz zodat hij de strijd ook zal blijven aangaan. en het contact met jouw familie is er eentje die absoluut niet over zal gaan en die we met alle oprechtheid zullen koesteren.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb