Tja...... wat zouden we toch graag willen dat we een keer "gewoon"goed nieuws konden melden.

 

We zijn vandaag weer op controle geweest. De beenmergpunctie voor vrijdag blijft staan. Er is vandaag weer bloed geprikt en zijn we langs de anesthesist geweest. Gewoon even controle en uitleg over vrijdag.

Bij de arts kregen we de uitslagen van het bloed van afgelopen maandag. Op zich gaan de "belangrijke"waardes omhoog en is er te zien dat de cellen groeien maar....... helaas zijn het niet de donorcellen die verder opkomen maar zijn het ook Denz zijn eigen cellen die aan het opkomen zijn....:((

Dit houdt in dat een 2e transplantatie absoluut nog niet van de baan is. Aanstaande vrijdag de punctie en weer dat speciale bloedonderzoek. En weer een trombo transfusie zodat Denz weer "even vooruit kan". Dan moeten we volgende week donderdag (tenzij er veranderingen zijn bij Denz natuurlijk) ons weer melden. Dan wordt er nog een keer dat speciale bloedonderzoek gedaan. En vandaaruit gaan ze kijken of de cellen van Denz toch toenemen of dat de donor toch weer de overhand neemt. Tot die tijd blijft alle medicatie zoals het is, met daarbij nu toch ook weer medicatie voor de veel te hoge boeddruk.

pppppfffff....... wat een zorg, onzekerheid en verdriet....... Het liefst hadden we te horen gekregen dat de behandeling die we nu volgen zijn werk zou doen en dat we in ieder geval op de goede weg waren. Helaas.... we zullen nog langer geduld moeten hebben en blijven hopen dat de donorcellen gaan begrijpen wat ze moeten doen.

We gaan gewoon door met het dag voor dag nemen. Denz ligt de hele dag op de bank want energie is er niet. Gelukkig doet de pijnstiller wel zijn werk en is de botpijn heel veel minder.

 

Nogmaals willen we alle lieve mensen om ons heen bedanken voor alle aandacht en medeleven!!!