9 sept nog 6 dagen

Vandaag moesten Beauen ik ons om 11 uur melden bij het dagcentrum voor de MRI. Het was nog even spannend omdat Beau zich griperig voelde maar gelukkig had hij geen koorst dus konden we de MRI gewoon door laten gaan.

 

 

PPPPfffff wat een zenuwslopende bedoening was dit zeg. Ondertussen heb ik er al heel wat ervaring in opgedaan maar deze keer was het toch anders. 4 weken geleden bracht ik ons kleinste mannetje naar dezelfde kamer met het idee dat alles gewoon goed was..... Het was fijn dat de anesthesist de situatie goed oppakte. Nadat ik Beau in slaap op de MRI bank had achtergelaten waren de tranen er toch wel behoorlijk. Wat voelde dit naar en dubbel. Enerzijds wil je weten of alles goed is en anderszijds weet je nu hoe het voelt als het bericht wordt gegeven dat het niet goed is. 

Na een half uur kon ik gelukkig weer naar onze kanjer toe die nog heerlijk lag te slapen. Hij heeft nog ruim een half uur in volledige rust gelegen en werd daarna heel gezellig wakker. (want door narcose kan dat nog wel eens verschillen. Vaak hoe je in slaap gaat wordt je ook weer wakker). Hij was dus duidelijk prettig in slaap gevallen !!

 

In de namiddag werden we gebeld door de neuroloog die vertelde dat hij had gekeken naar de MRI foto's en dat die er goed uit zagen. Geen afwijkingen voor zover hij dat kon zien. De radioloog gaat er morgen nog naar kijken. En die geeft er dan nog zijn eindoordeel aan. We hebben afgesproken dat de neuroloog ons alleen op belt als de radioloog toch wel een afwijking ziet.

Maar voor nu gaan we er gewoon vanuit dat alles goed is!!

We gaan er op tijd in ......

 

Nog 6 dagen ......


Maak jouw eigen website met JouwWeb