16 sept

We mochten vanochtend een beetje uitslapen! Dit kwam omdat Denz nuchter moest zijn voor de onderzoeken. Het was wel ff vervelend voor Denz want we werden pas om 10.50 uur opgehaald om naar de onderzoeken te gaan.

Eerst werd er nog even een "beetje" bloed afgenomen. Nu blijkt al hoe fijn het is om zo'n PICC lijn te hebben.......

Omdat het nog wel ff duurde voordat we werden verwacht bij de afspraak zijn we nog even naar de buitenspeelplaats geweest om een balletje te slaan. Heerlijk om even te lachen en te ontspannen!!

 

-----

Al deze vooronderzoeken worden gedaan om een nulpunt (begin punt) te maken hoe Denzel zijn gezondheid nu is.

-----

We werden om 10.50 uur door de zuster naar de afdeling Kameleon gebracht. Eerst is er een foto van zijn hand gemaakt en daarna van zijn kaak. Toen moesten we even wachten op de gang. (Wel een gedoe hoor. Mondkapje af mondkapje op. Want als wij bij denz in de buurt komen moeten we een kapje voor onze mond en anders moet hij een kapje op. Dit allemaal vanwege bacterien)

Toen werden we opgehaald voor de echo van z'n buik (gauw een broodje eten want dat mocht weer) en toen dat klaar was moest Denz nog een CT scan.

Daarna weer lekker naar de kamer en even op bed liggen want het is toch allemaal behoorlijk spannend. En wat stond er klaar toen we op de kamer kwamen ?? 

   PATATJES!!!!!!

Om 13.30 uur kwam de endocrinoloog nog even langs en om 14.00 uur moesten we bij de longarts zijn. Nou jullie snappen natuurlijk wel dat niet alleen de energie van Denzel behoorlijk op was maar de mijne was ook aardig verdwenen. Dus allebei nog maar even op bed liggen want we zouden bezoek krijgen!!!

Hoe gezellig was het dat Shea Beau en papa er ineens waren. Denz fleurde er helemaal van op. Na even gekletst te hebben werden Rajm en ik opgehaald voor een gesprek met de artsen maar dat kwam mooi uit want dan konden Beau en Shea even gezellig bij Denz blijven. Natuurlijk hoorde daar ook even een gekke foto bij met broer en zus hahahaha....

Helaas kwam er om 16.30 uur toch weer een eind aan dit bezoek. Maar het was fijn dat ze er even waren en voor Beau en Shea ook fijn dat ze nu gezien hebben waar hun kleine broertje ligt.

Vanavond lekker gegeten! (en ja zowaar is ook het gekleurde eten opgegeten!! :))

Na het douchen is de pleister nog even vervangen van de PICC lijn. En nu ligt Denz heerlijk op bed en probeert z'n draai te vinden maar de onrust is erg bezig in z'n lijfje......

 

Voor nu voor iedereen een fijne nachtrust en tot morgen.....