Hier dan eindelijk weer een blog......

Het waren roerige dagen die veel energie en ook oplettendheid hebben gevraagd.

Dinsdag is de operatie goed gegaan. De hickmann katheter is geplaatst. De hickman is een dubbele lijn die in een grote ader wordt geplaatst. Deze dubbele lijn dient om bloed af te kunnen nemen en om medicatie toe te dienen. Ook is gelijk de sonde geplaatst. Erg fijn want het inbrengen hiervan is niet echt aangenaam. Ook is Denz 3 tanden armer ..... dat ruimt dan wel weer op zullen we maar zeggen. 

Dinsdag was verder een dag om bij te komen en vooral veel te slapen.

Dinsdagavond kwamen papa, Shea, Beau en Jasper even bij Denzel op bezoek. Heerlijk vond Denz het want ach ach wat mist hij thuis nu al. Shea is gezellig blijven slapen want in dit nieuwe ziekenhuis mag een zusje of broertje ook blijven slapen !!

Woensdag ochtend moesten we al erg vroeg weg naar het UMC voor een oogonderzoek. Na dat oogonderzoek konden we heel even naar de kamer (half uurtje) en toen moest Denz naar een andere afdeling voor een hartfilmpje. Na dat hartfilmpje konden we weer even naar de kamer voordat we voor een ECG op pad moesten. Al met al is de ochtend en middag dan ruim gevuld, helemaal als je je dan niet lekker voelt. De rest van de middag heeft Denz dan ook op bed gelegen. De pedagogisch medewerker kwam gezellig langs voor een spelletje en om te zorgen dat de Playstation aangesloten werd !!!! Dat was erg fijn want daardoor kan Denz weer contact hebben met zijn vrienden. 

Woensdagavond kregen we gezellig bezoek van Roos en Fajah met hun moeders...... Dit was echt super fijn !!! voor alle kanten bijzonder....

Toen zij weer richting huis gingen hebben ze Shea weer mee terug genomen. Ach dat afscheid was niet leuk. Denz die 4 handen op 1 buik is met zijn lieve zus en dan niet bij elkaar kunnen zijn doet zeer.

Na het afscheid was Denz compleet op en is hij na een tijdje woelen en draaien in slaap gevallen. 

Woensdag kregen we ook het bijzondere bericht dat ze iets anders in Denz zijn bloed hadden aangetroffen ivm zijn schildklier maar dat nog niet volledig konden plaatsen. Afgelopen controle van 3 weken terug was hier nog niets van te zien namelijk,

Natuurlijk zijn wij heel flexibel......... alhoewel daar ook echt wel een eind aan zit :(

 

Naar aanleiding van die uitslag van de schildklier moest er vandaag nog een extra echo worden gemaakt.

Vanmiddag hebben we een gesprek met de arts gehad en kort komt het hierop neer :

 

Denz zijn lijf is hele rare antistoffen aan het maken waardoor onder andere de schildklier nu aan het stuk gaan is. Ook zijn er nog andere antistoffen gevonden... waarom dit zo is kunnen de artsen hun vingers (nog) niet leggen).

Eigenlijk zouden we morgen met de chemo beginnen maar dit is tot in ieder geval maandag uitgesteld. Omdat de artsen meer tijd nodig hebben om het meest "veilige" plan te maken met deze nieuwe ontwikkelingen. 

 

Voor nu staan er verder rustige dagen op het programma wat erg fijn is want Denzel heeft totaal geen energie meer en is behoorlijk aan het afvallen. Dus de sonde voeding zal zeer waarschijnlijk binnen enkele dagen gaan starten. 

Ons mannetje heeft het zwaar en dat valt niet mee om dat aan te zien.....

 

ik hoop dat het voor dit moment een beetje duidelijk is. Zodra er nieuws zal ik dit zeker vermelden.

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb