gisteren was een best wel heftige dag voor Denz. want hij was na het bloedprikken flauwgevallen terwijl we net op het punt stonden om ons klaar te maken om even naar buiten te gaan. Hij heeft eigenlijk de hele dag daarvan moeten bijkomen en dus gehangen rond en op het bed. Rajm en Beau kwamen gezellig langs en na een aantal uren zijn Beau en ik weer richting huis vertrokken. 

Fijn om weer even thuis te zijn en vooral om een nacht te kunnen doorslapen. Gelukkig hebben we skype dus kunnen we elkaar toch nog even zien en spreken. 

Vandaag is Denz 2x met rajm naar buiten geweest en dat vond hij erg fijn. Even  de buitenlucht in !! lekker dekentje om en lopen maar.... Papa vermoeide benen maar Denz niet want die wordt voortgeduwd. Het heeft zo z'n voordelen een rolstoel !!!

nog 1 nachtje en dan mogen we weer richting het WKZ. Dan is het ook echt wel weer genoeg geweest. 

En dan ... dan is het nog 1 nachtje en dan komt er eindelijk duidelijkheid. Jeetje wat zijn we daar hard aan toe. Eindelijk weten welk pad er bewandeld gaat worden....

Dus in ieder geval is er zeker weten maandag weer een blog. en voor nu genieten we van elkaar zowel hier thuis als de 2 mannen in het WKZ. En proberen we zo goed en zo kwaad als het kan de rust te bewaren. vooral de rust in onszelf.