we beginnen vandaag maar met de medische update.

 

we zijn vandaag weer voor controle geweest..... (deze week 3x!!)

Gelukkig kon het bloed afgenomen via een vingerprik. Evengoed had Denz natuurlijk stress maar viel het uiteindelijk mee.

Aanstaande vrijdag krijgt denz weer een trombo transfusie want zijn waarde van de trombo's waren weer behoorlijk gezakt. Voor volgende week wordt er weer een beenmergpunctie geregeld. Want ze willen toch nog een keer kijken of er activiteit is onstaan in het beenmerg. Dit wordt dan samen met alle bloedonderzoeken van afgelopen weken en aankomende week bij elkaar gelegd en daar wordt dan weer een (voorlopige) conclusie uit getrokken. Mocht er aankomende vrijdag of volgende week maandag ineens een grote groei te zien zijn van de juiste cellen dan kan de punctie eventueel nog worden geannuleerd.

 Het blijft allemaal erg spannend en onzeker! Maar we hopen er nog steeds op dat er heel snel een plan of vervolgplan gemaakt kan worden......

 

-----

 

Wat wordt er toch veel aan ons en vooral aan Denz gedacht! Zoveel lieve kaarten, berichten, tekeningen, kunstwerken en kadootjes!!! Het voelt zo fijn voor Denz want je "alleen" voelen is echt niet leuk en dat voor zo'n lange tijd.  Op deze lieve manieren weet hij en voelt hij dat er echt aan hem gedacht wordt. (wij weten het natuurlijk wel maar voor een kind is dat toch even anders)....

Alle lieve mensen bedankt voor jullie lieve medeleven !!!!!

 

20150311_184426.jpg

Even een kleine impressie ......caravan vogelhuis !!!, een caravan theepot !!!!! en een prachtig kunstwerk gemaakt door de klas van Denz........ zooooo ontzettend lief allemaal!!!

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb