Denz is gelukkig een stuk rustiger...... De kalmerende middelen worden al meer afgebouwd dus hij heeft ook veel meer wakkere momenten waarin af en toe een lach tevoorschijn wordt getovert. als Denz wakker is is hij stil en ligt/zit het liefst bij ons. Wat wij natuurlijk heel fijn vinden want knuffelen met elkaar, dat is zooooooo belangrijk.

Vanochtend is oma even op visite geweest. Helaas was Denz toen erg moe dus veel gepraat is er niet. Maar elkaar even zien is ook al fijn.

 

We hebben vanmiddag weer een gesprek gehad met de arts. Vanuit dat gesprek hebben rajm en ik besloten om voor nu de medische informatie naar iedereen die dit blog leest even te stoppen. Wel zullen we vertellen hoe het op de dag ging/gaat met denz maar even geen medische dingen.

Waarom zullen jullie je misschien afvragen..... De prednison is gisteren gestart en tot en met zondag zal dit aangehouden worden. Ondertussen zullen er diverse bloedonderzoeken plaatsvinden en maandag zullen al die uitslagen en bevindingen van de artsen tot een zo compleet mogelijk verhaal worden gemaakt. maandag zal er een definitief besluit komen voor een 2e transplantatie of niet. Voor ons is de informatie al heel veel, ingewikkeld en vaak ook weer onzekermakend laat staan voor jullie.

Maandag zullen we weer met medische informatie komen en vanaf dan hopen we dat de onzekerheid die we nu hebben over zal gaan in een goed behandelplan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb