5 okt KAAL

Lieve mensen dit blog kan confronterend zijn....kinderen lees dit blog met je ouders!!

Vandaag een rustige start van de dag gehad. Denz heeft goed ontbeten. En daarna natuurlijk weer aan het spelletjes doen geslagen. (Elkaar proberen te verslaan is natuurlijk het leukste wat er is!!)

Shea, Beau en ik hadden ook een rustige ochtend en zijn rond 13.00 uur richting Utrecht vertrokken.

Bij Denz aangekomen was buurman er al gezellig ! Die was gekomen toen Denz even lag te slapen. 

Toen ik mn handen door het haar van Denzel haalde was wel duidelijk dat we de volgende stap moesten gaan zetten. ppppfff die viel voor ons allemaal niet mee.

Buurman ging weer weg en toen hebben wij samen met Cora (verpleegkundige) alles klaargezet om de lange lokken van Denzje er af te gaan halen.

Cora is weer weggegaan want deze verdrietige stap wilden we samen als gezin zetten. In stilte ben ik begonnen met in eerste instantie het afknippen van de langste stukken om daarna met de tondeuse al het haar eraf te halen. Een proces waarbij ons allemaal de tranen over de wangen liepen. Wat zijn Rajm en ik trots op onze kinderen. Al zoveel ellende en verdriet gehad in hun leven en ook dit zware proces moeten meemaken.... maar wat zijn ze sterk, wat zijn ze prachtig om wie ze zijn en wat zijn we dankbaar en trots dat wij voor hun mogen zorgen.

 

 

Lieve Lieve Kanjer !! Wat zijn Papa, Mama, Shea en Beau trots op jou!! Supertrots !!!

En ook zonder haar ben je prachtig !!

We houden zielsveel van jou

Denz ligt nu lekker op bed want hij is erg moe. Met een gave muts op want het is best koud zo zonder haar !! 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb