Jeetje deze dag was lang en heftig qua emoties.

Maar hij is bijna voorbij.......

 

De dag was gevuld met installeren op de kamer en veel personen die Denzel nog kenden van 4,5 jaar geleden en even een praatje kwamen maken.

Verder stond de middag volgepland met afspraken voor een ct scan, röntgenfoto's en de tandarts.

Vanavond kwamen Beau, Shea en Jap gezellig langs en hebben we met z'n allen de kamer gezelliger gemaakt en in Disney sferen gebracht. Vorige keer was het thema caravans en dit keer wordt het Disney. Want wat een geweldig, gelukkig en warm gevoel hebben we aan die prachtige herinnering over gehouden.

 

Hierbij het adres waar kaartjes naar toe gestuurd kunnen worden : (adres staat ook vermeld op de home page)

 

Prinses Maxima Centrum 

Heidelberglaan 25

3584 CS Utrecht 

Afd. Tafel Kamernr. 392 

 

!!!!!! Belangrijke mededeling ivm kadootjes en dergelijke !!!

 

Geen bloemen 

Geen bubbeltjes karton 

 

Morgen begint de dag al heel vroeg want Denz is de eerste voor de OK. Morgen zal er een Hickmankatheter worden geplaatst. Ook zal er gelijk een sonde worden ingebracht en zullen er nog 3 melktanden worden getrokken. De melktanden worden eruit gehaald omdat je tijdens de hele transplantatieprocedure zo min mogelijk wonden wil hebben. Want die brengen infectiegevaar maar ook bloedingen met zich mee. 

Ook zullen ze Denzel zijn longen spoelen om te kijken of er geen bacteriën of schimmels zitten die een gevaar kunnen opleveren voor de transplantatie.

Morgen wordt dus een dag van rustig aan doen en lekker bijkomen van de narcose en de ingrepen.

Verder zal voor Rajm en mij de dag ook gesprekken met de artsen inhouden over de gehele procedure.

 

Ik zal morgen proberen een filmpje te posten zodat iedereen een beetje een idee krijgt van de ruimte waar wij de aankomende weken zullen  verblijven. 

 

voor nu ... welterusten