De afgelopen dagen zijn redelijk rustig verlopen. Het bloeddruk probleem hopen we nu door medicatie veranderingen beter onder controle te hebben.

Helaas gaat het stukgaan van de slijmvliezen gewoon door.

Eergisteren en gisteren is de pijnmedicatie opgehoogd en zo nodig zijn daar nog verdere stappen in te nemen.

De vermoeidheid is enorm en intens bij Denz. Hij wilde dan ook dat ik vermelde op het blog dat het niet is dat hij niet wil reageren op alle berichtjes op zijn telefoon maar dat het gewoon niet lukt. Sowieso zijn beeldschermen op dit moment niet goed te doen voor hem omdat hij snel overprikkeld raakt en misselijk wordt van bewegend beeld.

Ook geluid en licht zijn na zijn hoge bloeddruk een ding.

Sinds eergisteren begon het haar van Denz los te raken. Toen ik gisteren mijn handen door zijn haar haalde kwamen er bosjes haar uit. Dus muts op want hij wilde graag vandaag samen met papa en mij zijn haren eraf halen. Ondanks dat we het al een keer  meegemaakt hebben blijft het een emotioneel moment. Want ja,hij is dan wel heel ernstig ziek, maar doordat het haar eraf is en hij echt een gladde bol krijgt lijkt hij nu ook ziek (zo zegt Denzel zelf ). Maar zeg nou zelf …… ook zonder haar is en blijft het een Kanjer !! Een dappere sterke kanjer !!

 

IMG_2437.jpg

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb