Weer een weekje verder......

 

Een week waarin er goede en slechte dagen zaten. Op de slechte dagen gewoon lekker rustig aan doen en op de goede dagen leuke dingen ondernemen. Zoals afgelopen zondag gezellig samen een appeltaart maken...... die trouwens ook echt heerlijk smaakte !!!

20150531_163508.jpg

 

Afgelopen maandag waren we weer op controle in het WKZ. Het prikken ging in 1x goed !! Zo fijn voor het mannetje. De aderen hadden even de tijd gehad om bij te komen dus kon de grote afname (9 buisjes) zonder gekke problemen worden gedaan. Super trots op ons moppie!!

De waardes waren niet veranderd ten opzichte van de afgelopen keer dus dat is op zich goed nieuws. Alleen het HB gaat erg op en neer maar goed dat is op zich geen groot probleem nu. We mogen even vrij nemen van de controles (ong. 3 weken!!). Erg fijn !! Tja..... dat het (voor nu) goed gaat geeft ons ook een dubbel gevoel want de onzekerheid over een 2e transplantatie blijft en zal ook nog lang duren volgens de arts. Anderijds staat ons leven al een jaar stil maar ons gevoel zegt dat we eigenlijk ook wel weer door willen en een "normaal" leven willen leiden. Maar ja..... we zullen daar onze weg in moeten gaan vinden hoe moeilijk dat ook is.

Nog even een paar foto's die gemaakt zijn tijdens het wachten in het ziekenhuis.....

Gekke mannen.....

  20150601_110511-1.jpg 20150601_110522-1.jpg