Wat een verjaardagsweekend had onze kleine man!!! Vrijdag heeft hij getrakteert op school (ik had het gebracht en toen hebben ze tijdens het skypen voor hem gezongen!!!20150205_181114.jpg  Zo leuk !!! Het bezoek begon op zaterdag en wat voelde Denz zich blij. Zondag is er ook nog visite geweest ook nog onverwachte gezellige visite en aankomende week staan er ook nog een paar afspraken....... Helemaal blij met z'n kadootjes !!! oa. een horloge van ons....20150209_151420.jpg

 

Vandaag hadden we weer controles in het WKZ. Het prikken ging op zich prima het waren alleen heeeeel veel buisjes die er afgenomen moesten worden. stuk of 15 !!!!! Dus dat voelde Denz wel even. Daarna even wat lekkers gebracht bij een superkanjer (z'n oude buurjongen in het WKZ) die ook al weer weken ligt opgenomen !!! Want Denz wilde zijn verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan zonder even wat lekkers te brengen.

Daarna even gauw een bakkie gedaan beneden. We hebben daar niet heel lang gezeten want het was er best wel koud. Dus boven in de wachtkamer gewacht. Ondertussen werd Denz gewogen en gemeten. En helaas was dat even schrikken. Want hij is afgelopen maand 1,5 kilo afgevallen!!! Hij is de hele dag door zo misselijk dus heel gek is het niet maar het is zeker zorgelijk. Ondertussen zijn we even op consult geweest bij de endocrinoloog (hormoonarts) ivm zijn bijnieren die het natuurlijk al heel lang niet meer doen.

Daarna toch weer in de wacht voor het bezoek bij de dokter. Toen we daar binnen kwamen zagen we eigenlijk gelijk een zorgelijke blik en helaas bleek mijn voorgevoel toch te kloppen dat er iets niet helemaal in orde is met Denz. Hij is al ongeveer een week erg grauw qua kleur en dat blijkt toch een oorzaak te hebben. Uit de bloedonderzoeken komt dat er iets niet goed is in zijn bloed maar nog niet duidelijk wat er is. Het kan een virus zijn maar ook iets anders. De aanmaak van de bloedlichaampjes waren ook verminderd en zijn HB was lager dan afgelopen periode. Dus ....... volgende week moeten we terug komen dan worden alle bloedonderzoeken opnieuw gedaan!!! (weer zoveel buisjes :(( ) Hopelijk heeft het lichaam het zelf kunnen oplossen maar de kans is klein. Mocht het dan weer niet goed zijn dan zal er gelijk actie worden ondernomen door verder te gaan onderzoeken. Natuurlijk is het zo dat wij hem nu nog meer (hoeveel meer want ik zit er al 24 uur per dag boven op) in de gaten moeten houden en gelijk aan de bel moeten trekken bij veranderingen. Ook is de kans zeer groot aanwezig dat er volgende week weer een sonde in gebracht moet worden want zoals de arts zei : "wordt deze gewichtsafname wel gevaarlijk laag".

Kort gezegd ...... zorgen genoeg maar we blijven postitief en hopen dat het lichaampje van Denz dit zelf kan oplossen.......

Maak jouw eigen website met JouwWeb