Update donderdag 

 

Om 6.15 uur zaten we al in de auto op weg naar het WKZ waar we ons om 8.00 uur moesten melden op afd. Kikker. Eerst een vingerprik bij het priklab zodat ze de waardes nog een keer konden bekijken voor de ingreep.

En dan begint het wachten. Helaas werd al snel duidelijk dat het lang zou gaan duren.

Dus dan maar dik ingepakt (altijd koud he) wachten.....

IMG_1204.jpg

Het was vanochtend even een gedoe over of hij wel de PAC mocht krijgen ivm hele lage waardes. Uiteindelijk is het besluit genomen dat Denz, nadat hij onder narcose gebracht was met een kapje, een infuus zou krijgen. Daar zou eerst een transfusie over gegeven worden met trombo's (stollingscellen) en dat als dat voor een deel was ingelopen de PAC geplaatst zou worden.

 

Ipv 11 uur werd het (door een spoedgeval) pas 13.45 uur voordat Denz richting de OK kon.
Gelukkig is de PAC plaatsen zonder complicaties verlopen en is het gegaan zoals afgesproken. Denz had tijdens de ingreep al morfine gekregen en na de ingreep kreeg hij een pomp om de morfine zelf te kunnen regelen. 
Nadat we weer op de kamer waren is de bloedtransfusie begonnen. Omdat hij nog veel pijn had (en dus morfine) en nog aan het infuus lag lag het voor de hand om een nachtje te blijven. Uiteindelijk was dat ook erg fijn ivm de kans op nabloedingen en dergelijke.

IMG_1210.jpg

Uiteindelijk heeft Denz maar een paar keer morfine gekregen want ach ach wat is het toch een bikkeltje......

Vrijdag morgen is de PAC nog bekeken door de chirurg (omdat hij zo'n pijn bleef houden) maar de chirurg gaf zijn fiat om naar huis te gaan. Hij (maar ook wij) konden duidelijk zien dat er een behoorlijke zwelling zit dus het is niet gek dat Denz nog zoveel pijn had. 

 

Rond 14.30 uur waren we weer heerlijk thuis!

Gelijk op de bank, natuurlijk met Diesel die heel erg blij was!! Maar de blijheid was absoluut wederzijds. 

F84C23DA-D5AB-433E-A93A-28BB0FD5DA7D.jpg

Nu doen we het rustig aan en gaan we de tijd nemen om weer even bij te komen.  

Aankomende week hebben we in principe even WKZ vrij en hopelijk blijft dat ook zo.....

 

Lieve iedereen bedankt voor al jullie lieve berichten.......

 

Liefs De Vriendjes