Afgelopen dagen waren weer eigenlijk weer zo voorbij. Helaas nog weinig verandering in de conditie en de misselijkheid van Denz. De hele dag door is hij misselijk en eet hij ontzettend weinig. Het blijft toch wel zorgelijk.... we moeten de 12e weer terug voor controle maar ik denk dat dit dan toch wel een onderwerp is wat besproken gaat worden. Het scheelt waarschijnlijk in de loop der weken wel dat we gaan afbouwen met het immuummedicijn. En daar hopen we maar op. De vermoeidheid is ook erg groot. Maar de rust om te gaan liggen heeft Denzel niet helaas. Want doordat hij dat niet doet breekt dat hem behoorlijk op. Zeker omdat hij ook heel erg slecht slaapt. Hij gaat er op tijd in maar durft niet echt te gaan slapen bang dat er dan iets ergs gebeurt...... arm mannetje.... dus eer dat hij slaap is het rond 22.30 uur.

lange adem..........

 

de kerstdagen zijn goed verlopen en vooral heel rustig. Eerste kerstdag werden we verrast met een gedekte tafel toen we beneden kwamen. Denzje had heel lief de tafel gedekt!! Hij had zelfs een wijntje ingeschonken!!! hahahahahaha .... tja was zijn reactie "het is toch feest?" GEWELDIG!!! Het ontbijt hebben we heerlijk opgegeten maar de wijn hebben we maar de wijn hebben we maar even terug geschonken.20141225_100031.jpg In de middag kwam oma en hebben we gezellig kadootjes gedaan ! Iedereen is goed verwend!!! 20141226_161910.jpg 20141226_161915.jpg Daarna heerlijk gegeten en toen nog een gezellige kerstfilm gekeken.

2e kerstdag hebben we gezellig thuis doorgebracht. En dat was ook wel weer nodig want na een dag van toch wel spaning om de de kadootjes en toch wat later naar bed dan normaal was het weer even pas op de plaats maken. 20141228_191807.jpg

Gisteren hebben we de kerstboom weer opgeruimd! extreem vroeg voor ons doen maar dit jaar ontbrak het ons echt aan een kerstgevoel. Ons hoofd is te vol met andere dingen dus dan de lichtjes maar wat eerder uit de boom. En gewoon op naar volgend jaar!!

 

Denz z'n haren beginnen al meer te groeien ..... her en der of zijn hoofdje dan weliswaar maar ze groeien........ Dus de scheermesjes en scheerschuim worden goed gebruikt deze dagen !!!

Morgen komt Roos gezellig even langs ! En dat is iets waar Denz erg naar uitkijkt want het gemis van gezelschap, vooral naar vriendinnetjes en vriendjes, is erg groot! De eenzaamheid is best wel heel groot en vooral uitzichtloos omdat de afweer er nog niet is. Dus op naar de gezelligheid van morgen.

 

We willen iedereen een fijne jaarwisseling wensen en voor volgend jaar een positief (op alle fronten) jaar met heel veel gezelligheid, liefde, humor maar bovenal een hele goede gezondheid!!!