Weer even een update over ons Supermannentje!

 

Denz doet het echt goed. Hij blijft elke dag toch weer een gllimlach hoduen op zijn gezichtje. Ook al is hij moe of niet lekker. Hij heeft erg veel moeite met opstaan maar daar nemen we gewoon de tijd voor. vooral 's ochtends is hij erg moe en misselijk. maar gelukkig trekt dat in de loop van de ochtend weg en kan hij dan ook gezellig meedoen met de les.

Om 10.30 uur doet hij eerst klassikaal mee via de skype. En dan komt juf Fleur(onze top juf) rond 10.45 uur en gaat dan rustig aan de les overnemen. En echt zo 1 op 1 kunnen ze saampjes heel wat werk verrichten.

Afgelopen week was Sinterklaas natuurlijk weer volop in de aandacht en zo ontzettend lief is er meegedacht over hoe ze dit zo leuk mogelijk kunnen maken voor Denz. En het is gelukt !!

Hieronder de foto's die zijn gemaakt toen de pieten in klas waren. Juf Fleur had op de uitkijk gestaan en toen de pieten in aantocht waren richting de klas is er gauw ingebeld via skype. Dus Denz kon alles meemaken vanaf het moment dat de pieten de klas inkwamen. Hij vond het ontzettend leuk! Op deze manier heef thij toch het idee dat hij erbij hoort en is...... Zo ontzettend belangrijk. Want de hele dag binnen zitten is ook echt niet alles. Ook al maken we het natuurlijk wel zo gezellig mogelijk. Hij mist toch het hele sociale leventje.....

Denz heeft ook echt weer heel veel kaartjes ontvangen !! ik zal deze dagen wat foto's maken zodat jullie kunnen zien hoe ontzetten blij hij daar van wordt. Hij zegt ook iedere keer : ooohhhh ze denken aan me !!!

 

Morgen gaan we er ook een gezellige dag van maken met nog een verrassing voor Denz !!

 

We zijn erg benieuwd hoe het maandag in het ziekenhuis gaat. Z'n handen zijn erg droog en z'n medicatie qua bijnieren zit bijna weer op de normale dosering dus het is toch wel weer spannend wat dit allemaal doet. Maar tot die tijd geniet we van onze kanjers !!! We zijn supertrots op alle 3!!!

Maak jouw eigen website met JouwWeb