25 okt

Weer even een update over ons lieve mannetje.

 

Gisteren hebben we een fijne dag gehad! Denz heeft gezellig geskyped met een paar kinderen uit de klas. Hij vind het wel lastig om op deze manier te kletsen want het is toch wel anders. Normaal klets je wanneer je daar zin in hebt en vertel je elkaar van alles als je bij elkaar bent. Maar nu "moet"je toch een soort van. Dat merk je ook bij de kids. Ze zijn wel ontzettend blij om elkaar te zien!! Dus deze manier van communiceren blijven we ook fijn aanhouden.

De rest van de dag was het weer lekker rustig aan doen en liggen op de bank. En natuurlijk even een spelletje doen want dat is iets wat we toch wel erg leuk vinden (gelukkig won ik :))!!

 

Zaterdag :

Vandaag had Denz een energieke dag. Hij heeft gezellig bij Rajm gezeten toen hij in en om het huis  lekker bezig was. Deed hem goed want dat is wat hij normaal ook altijd deed met Rajm. Als de mannen maar bezig kunnen zijn. Want stil op hun gat zitten zit er bij deze mannen niet in!! Fijn dat Denz daar energie voor had. Lekker veel drink pauzes inlassen doet wonderen.... Oma kwam nog gezellig op de koffie en oma had een lekker broodje mee voor de kids.

Rond 16 uur was de energie toch echt wel op dus toen samen even op de bank liggen.  

We kregen nog even visite van Dirk en Loes en daarna lekker gegeten. Nu ligt ons mannetje toch echt gevloerd en met pijn in z'n buik op de bank. 

Hij blijft nog wel regelmatig op de dag last houden van zijn handen en voeten dus we zijn benieuwd wat ze maandagmorgen zullen zeggen in het ziekenhuis. Het eten is ook nog wel een dingetje. Is het altijd wel geweest bij Denz maar daar zullen we nu ook weer geduldig in moeten zijn.

Maak jouw eigen website met JouwWeb