We hebben redelijke dagen achter de rug. Helaas blijft Denzel erg misselijk en niet lekker. Heel naar voor hem. We hopen morgen bij de dokter daar meer duidelijkheid over te krijgen. Morgen natuurlijk weer voor controle naar het WKZ. Denz is er best wel heel erg gespannen over. Hij ziet op tegen het bloedprikken. Hopelijk lukt het in 1 keer.

 

Vrijdag werd Denz verrast met een hele grote doos die werd gebracht ! Wat zou daar nou in zitten ??? Gauw open maken natuurlijk en daar kwam een geweldige ballon uit met een hele toepasselijke kaart. Van tante jolan als opkikkertje voor deze baal week...... zo lief !! (Denz beurt helemaal op van de de aandacht)

 20141114_121056.jpg  20141114_121135.jpg

Denz werd gisteren verrast door Nico!!! Hoe lief en natuurlijk geweldig want Denz mocht een stukje mee rijden in de Porsche...... Hij vond het wel erg spannend om mee te gaan maar na thuiskomst was hij helemaal blij!! Zo leuk om even een spontane afleiding te hebben !!

 

 

20141115_111541-2.jpg 20141115_111557-1.jpg

 

 Gisteravond hadden Shea en ik een optreden van ons koor dus de mannen hadden een extra mannenavond!! Heerlijk met z'n 2en in bed (Beau was chill aan het gamen) !! chips en cola....ik hou van Holland kijken !! Wat een prachtige fijne momenten kun je toch hebben met je kids..... weer een moment om op de slaan in het herinneringsboek.

 

Vandaag hebben we een chilldag gehad...... Heerlijk !!! Roos is even op visite geweest samen met Marielle. Dat vond Denz helemaal te leuk! Even fijne afleiding op deze druilerige dag. En voor de kids zo fijn om even gewoon gezellig te beppen.(En dat kunnen ze !!! hahahaha)

 

Nu ligt onze Kanjer op bedje weer energie op te doen voor de dag van morgen.....