12 okt

Vandaag begon de dag weer met misselijkheid en beroerd zijn. Denz heeft ook bijna de hele dag liggen dommelen. Is ook wel het lekkerst als je je zo beroerd voelt.

Toch konden de mannen het natuurlijk niet laten om nog een paar foto's te maken....

 

In overleg met de verpleegkundige is de morfine gestopt. Dit ook omdat Denz duidelijk aangaf dat de pijn al heeeel veel minder was maar dat het vooral de misselijkheid is waar hij last van heeft. Dus de morfine is nu uit. Ook is er besloten om andere sondevoeding te gaan gebruiken. Sondevoeding die licht verteerbaar is. Hopelijk helpt dit ook mee om de misselijkheid over te laten gaan.

Rond 15 uur waren Shea Beau en ik in het ziekenhuis en hebben we heerlijk bij elkaar gezeten en gechilled (zoals de kids dat noemen :))

Om 16 uur vertrokken Rajm en de kids weer richting huis. Denz was hierdoor erg verdrietig want nu hadden ze helemaal niet zo'n leuk mannenweekend gehad....... wat is het toch ook een lieverd......... (De fijne (mannen)avonden/weekenden komen echt wel weer).

Na al die emoties is hij toch weer gaan slapen en dommelen.......

Morgen wordt er weer bloed afgenomen en het is even afhankelijk van die uitslagen (of er genoeg nieuwe cellen zijn)of Denz dinsdag even naar buiten mag....... Wat zou dat fijn zijn!! Hij zei vanavond al dat hij de buitenlucht zo mist.

Het langzaam uitwerken van de morfine zorgt er nu al voor (20.30 uur) dat Denz zich iets minder misselijk voelt. Ohhhhhh wat zou dat fijn zijn voor hem als dit doorzet !!!