29 okt

Dinsdag :

Vandaag was juf Fleur er voor de eerste keer  om les te geven. Het was even gek dat juf er was en dus een beetje baldadig gedrag kon niet achterwege blijven. Ach, het moet gewoon even wennen. Verder lekker spelletjes gedaan en lekker op de bank gehangen. 

Woensdag :

Denz kon gisteravond moeilijk in slaap komen dus het werd laat dat hij sliep. Vooral als hij naar bed moet komen de angsten omhoog. De lieverd...... Het valt allemaal niet mee.. Vanochtend sliep Denz dus ook wat langer. En toen lekker rustig de ochtend opgestart. Om 10.15 uur even geskyped met 3 kinderen uit de klas. Zo leuk want op een gegeven moment was de pauze voorbij dus toen kwamen alle kinderen hefig zwaaiend de klas binnen.Fijn dat ze zo blij zijn om Denzel te zien. Denz vond het ook erg leuk. Het begint al meer te zakken dat dit toch eigenlijk wel een hele leuke manier is om contact te houden. Juf Fleur kwam om 11.00 uur en het ging heel erg goed. Wel merken we dat Denz vandaag echt heel moe is. Je ziet het ook duidelijk aan hem. Vanmiddag zijn Rajm en ik rustig aan begonnen met het caravaantje....... zo schattig!!! Denz heeft maar moeite om te wachten maar ja het zal toch moeten want onze energie is nog verre van normaal. 

Einde van de middag hebben we lekker bank gehangen en toen in bed nog even tv gekeken. Nu zitten alle medicijnen er weer in en kan ons moppie lekker gaan slapen.