29 sept

Vandaag begon de dag om 8.00 uur. Eerst even lekker wakker worden en daarna alle dagelijkse controles. Bloeddruk en tempratuur meten en wegen.

De bloeddruk van Denz is sinds gisteren omhoog gegaan maar dat is een bijwerking van een bepaald medicijn wat hij krijgt. Dus sinds vandaag krijgt hij daar ook een pilletje voor (Er kan nog meeeeer bij  :))

Ook heeft hij een beetje tekort aan magnesium dus ook daar wordt wat voor gegeven maar dat gaat via de PICC lijn. Dus al met al is Denz al een aardige medicijnkast aan het worden.

----

In de ochtend even geskyped met de klas. Was leuk om iedereen weer even te zien en de klas was weer blij om Denz te zien. Wel merk je dat de vele prikkels eigenlijk een beetje te druk is voor Denz maar goed toch fijn om even contact te hebben. Daarna kwam Nathalie (de kinderpsychoog) langs. Fijn voor Denz om even te kunnen praten want er gebeurt echt wel heel veel.

Vanmiddag was juf er en daarna kwam Ellen.  Tussendoor hebben we heel wat spelletjes gespeeld en grapjes gemaakt.

Vanavond is al het eten opgegaan en hebben we nog geskyped met papa (en kon mama ondertussen even eten). Daarna nog geskyped met Julia en met oma...... dus ....... het was een drukke dag. Zo druk dat Denz net zelf in bed is gaan liggen omdat hij zo ontzettend moe is. Hij wil zo graag maar het lijfje werkt iedere keer iets minder mee. 

Maar we kunnen zeker zeggen dat het vandaag een goeie dag is geweest!! En elke goeie dag is heel mooi meegenomen.....

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb