update vanaf vorige week....

 

Bij de controle vorige week bleek dat dat waardes weer gezakt waren. We hebben een gesprek gehad met de arts of we nog wel een gift moesten geven van de chemo. Die eerste gift was eigenlijk te weinig om een conclusie te trekken dus hebben we in overleg met elkaar besloten dat er nog een keer gegeven zou worden.

Het prikken zou een makkie worden...dachten we.... nu zijn PAC erin zit.

Helaas hebben ze 3x moeten prikken!!!!! Echt NIET te geloven. Arme arme Denz...... wat een KANJER dat hij dit allemaal doorstaat.

Na de chemo konden we lekker naar huis....... op  de bank bijkomen.

 

In de loop van de week merkten we dat Denz zijn energie al minder werd tot afgelopen weekend er eigenlijk nauwelijks energie over was. Ook doet Denz zijn buik en slokdarm zo zeer..... En 's nachts huilen van de pijn in zijn benen......pppppffffff

We zijn zondag wel met z'n 3en naar de bios geweest want dat stond al een tijd. En ja een verzetje kan Denz maar ook wij zeker wel gebruiken.

 

Vandaag was er weer een controle. Helaas bleek weer dat de waardes nog verder gezakt zijn.

Dus voor deze week blijft alle medicatie op hetzelfde en wordt er waarschijnlijk binnenkort gestart met een ander immuun medicijn. Helaas heeft deze wel weer ergere bijwerkingen en is dit echt het medicijn wat moet gaan aanslaan dus tja......

 

Op dit moment zijn we erg moe en groeien de zorgen behoorlijk dus vandaar dat ik niet zo vaak schrijf op het blog. We zullen zuinig moeten zijn met onze energie.

 

Dank voor al jullie lieve berichten....we lezen alles en voelen dat jullie allemaal met ons meeleven...... 

Maak jouw eigen website met JouwWeb