IMG_0009.jpg

 

Gelukkig het blog kan ik weer schrijven!

 

Tja er zijn alweer wat weken verstreken waarin veel is gebeurd.

Afgelopen maandag zijn we weer op controle geweest. De waardes in Denzel zijn bloed zagen er goed uit!!! Pppfff wat een fijn bericht...... Het afweersysteem van Denz doet goed zijn best dus we hopen uit het diepst van ons hart dat dit gaat door zetten. Aanstaande maandag horen we wat de verdeling op dit moment is van de donorcellen/Denzel cellen. We hopen zo erg dat de donor nu eindelijk begint te snappen wat hij moet doen. Het blijft, ondanks dat de waardes er goed uitzien, toch erg spannend! Als de donorcellen de overhand blijven houden ook met het afbouwen van de immuun medicatie dan kunnen we echt blij zijn (tot die tijd blijft een 2e transplantatie nog steeds niet uitgesloten)..... naar alle waarschijnlijk komt daar richting het einde van het jaar duidelijkheid in. 

Denz heeft 3 x in de week fysiotherapie om zijn conditie beetje bij beetje op te bouwen. Dan hebben we het ook echt over beetje bij beetje. Want ach ach wat heeft dit mannetje in moeten leveren zeg. Maar hopelijk wordt zijn lijfje met de week sterker waardoor hij zich ook al beter gaat voelen. Helaas heeft hij nog veel pijn en voelt hij zich vaak nog erg beroerd maar goed je kan ook niet verwachten dat dat na zo'n verschrikkelijke tijd in 1x keer beter gaat. Z'n hoofdje wil gelukkig dus dat is al zo'n ontzettend groot voordeel in zijn genezingsproces.

We hoeven pas over een aantal weken terug voor controle dus zoals we zelf zeggen "we hebben vakantie"!

Denzel mag, zoals het er nu uitziet, naar alle waarschijnlijkheid na de vakantie weer naar school!  Heel erg spannend voor ons allemaal! Maar met goede begeleiding, voorzorgsmaatregelen en geduld hebben we er een goed gevoel over want hoe fijn is het als bepaalde dingen in het leven weer "gewoon" kunnen zijn.....

 

Ik heb besloten om even vakantie te nemen van het blog. Gewoon om even tot rust te komen. Alle emoties en zorgen hebben ons behoorlijk moe gemaakt dus we hopen aankomende weken rust te kunnen vinden en onszelf weer te herpakken. Voor iedereen staat het vrij om ons te bellen of te appen mocht je gewoon willen weten hoe het gaat. Mochten er ontwikkelingen zijn schrijf ik natuurlijk weer een blog.

 

Een fijne vakantie en geniet van elkaar...........

 

 

IMG_0014.jpg IMG_0015.jpg Deze foto's zijn genomen op de speciale kika "team Savira" dag bij de Praxis in Den Helder voor de lieve dappere Savira. Denz heeft een mooi poppetje getimmerd samen met papa ter nagedachtenis aan Savira.........