Tja we weten weer niet waar we moeten beginnen met deze update.

 

Aflopen periode merkten we natuurlijk aan Denz dat het nog niet top ging (oa blaasontsteking) en aan de langzaamaan dalende waardes te zien werd dat ook wel bevestigd. De hoop is er gewoon steeds dat het lichaam zichzelf gaat herstellen en dat daardoor ook de algehele conditie van Denz omhoog zal gaan. Helaas gebeurt dit niet.... De verschrikkelijke misselijkheid blijft..... weinig energie hebben blijft..... regelmatig tegen het flauwvallen aanzitten blijft.... de blauwe plekken blijven..... 

 

Afgelopen weekend zijn we gezellig een weekendje weggeweest. Op zich hebben we het fijn gehad maar de hele dag door wordt Denz maar ook wij op de feiten gedrukt dat het niet goed gaat. Hij ligt elke avond er al vroeg in en vraagt er ook zelf om (en dat voor een jongen van 10 is echt niet "normaal"!!)

 

Gisteren zijn we voor controle weer in het WKZ geweest. Bij het ernaar toe gaan zei Denz al dat hij dacht dat de waardes omlaag waren gegaan.... hhhmmm geen goed voorteken.....

 

Het prikken ging op zich goed maar het voorgevoel wat er al was bij ons werd al een klein beetje bevestigd doordat de ingang van de injectienaald weer niet wilde stoppen met bloeden. 

Het is allemaal goed verbonden en we konden aan onze gebruikelijke koffie. (helaas heeft het nabloeden nog zo'n 4 uur geduurd)

Goed... om er een niet al te lang verhaal van te maken...... de waardes zijn nog weer verder omlaag gegaan ;((..... Zo laag dat dit echt niet verder moet gaan doorzetten omdat Denzel dan weer aan de transfusies moet.  De arts wil een uitgebreid bloedonderzoek gaan doen volgende week (Denz kon het helaas niet meer opbrengen om het dezelfde dag te doen. Hij was te erg overstuur). De arts deelt de grote zorg met ons en wil nu duidelijkheid gaan krijgen waarom er toch in hemelsnaam een afbraak is en blijft.

Denz is weer begonnen met prednison (waar hij ook erg verdrietig van werd want dan wordt hij "weer dikker") en ook de immuun medicatie is weer verhoogd. Zelfs zo verhoogd dat het nu weer zo hoog is als een aantal maanden geleden.

Het kan te maken hebben met een virus in het lichaam maar er kunnen ook nog andere oorzaken zijn. De arts zit erboven op want dat dit niet goed is dat is ons allen wel duidelijk...... (nog steeds is een 2e transplantatie niet uitgesloten)

Wat een lange weg moet ons moppie toch afleggen om beter te worden..... heel verdrietig worden we er allemaal van.....

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb