26 aug

Eindelijk is deze dag voorbij..... een dag waarin we afleiding hebben gezocht om maar zo min mogelijk te malen.

Vanochtend nog wat boodschapjes gedaan en vanmiddag werd ik heel lief door m"n vriendinnetje Marielle mee gevraagd om een lekker bakkie koffie te drinken.... Fijn om de middag op deze manier door te brengen. 

------

En wat ontzettend hartverwarmend om te zien en voelen dat er zoveel mensen met ons meeleven. Vandaag werd de post gebracht en er waren zoveel kaarten dat er een elastiekje omheen zat !!!! dank jullie wel... het geeft ons een geliefd gevoel......

Aangezien Denz de spanning voor morgen (bloedprikken en praten) ook wel heel erg voelt hebben we vanmiddag met z'n 2en maar een lekkere appeltaart gebakken. (ook al lust hij die zelf niet :) !!)

 

-------

We gaan onze rust zoeken door lekker op tijd naar bed te gaan zodat we morgen een goed gesprek kunnen hebben met de arts.

Ook al is de spanning erg groot omdat we weten welk traject we ingaan, is het vooral heel fijn om eindelijk  "echt " de behandeling in te gaan zetten want het gegeven dat er iets in het hoofdje van Denz zit wat er niet hoort is ondraaglijk.